Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop
Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Motorové oleje VENOL pro osobní i nákladní automobily za skvělé ceny eshop
Dopřejte svému automobilu ty nejkvalitnější motorové oleje, vyberte si v eshopu firmy TRANSA Opava výkonné motorové oleje pro osobní i nákladní automobily. Vše skladem za skvělé ceny!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Stavební kontejnery na zeminu a stavební suť včetně kontejnerové dopravy
Stavební kontejnery na zeminu a suť včetně kontejnerové dopravy Vám poskytuje firma Černohorský s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Motorové oleje Shell - velkoobchodní balení za výborné ceny
Servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se také specializuje na dodávku motorových olejů Shell. Nabízíme velkoobchodní balení za výhodné ceny s dopravou zdarma.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle