Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Odvoz a likvidace odpadů, suti, zeminy - dlouhodobý pronájem kontejnerů
Odvoz a likvidaci odpadů, suti nebo zeminy zvládne v Brně zajistit firma Jan Karpíšek. Přistavíme kontejnery tam kde jsou potřeba a poskytneme i jejich dlouhodobý pronájem.
E-shop dílenských vozíků včetně výbavy a příslušenství
Internetový prodej, e-shop dílenských vozíků, příslušenství a kompletní výbavy zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Různé druhy brusných kotoučů a dalšího brusiva v našem eshopu
Brusné, leštící, keramické, kotouče, brusivo pro různé použití, ocelové kartáče, brousky a další sortiment najdete na Brněnsku v e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Kotvení strojů, ocelových konstrukcí, zábradlí, svodidel - montáž
Kotvení strojů a ocelových konstrukcí provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna. Dále také montáž zábradlí a svodidla. Vyvrtání kotevních otvorů.
BBG-BENDA, s.r.o.
Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Cenově výhodné a úsporné tonery pro laserové i inkoustové tiskárny
Tonery nejen pro laserové a inkoustové tiskárny pro vás zprostředkuje a zajistí firma SPIN SERVIS s.r.o. z Brna, která poskytuje sortiment i s úspornými vlastnostmi za výhodné ceny.
Levný tisk - snížení nákladů na tisk
Levnější tisk díky snížení nákladů za tisk pro Vás zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Zhodnotíme Váš stávající způsob tisku a poradíme vhodná opatření.
Hliníkové přepravní bedny - mobilní, stabilní a nezničitelné
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. pro Vás zajistí kvalitní hliníkové přepravní bedny a boxy, které jsou mobilní, stabilní a díky pevné konstrukci téměř nezničitelné.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Výroba, montáž schodiště a zábradlí na zakázku, realizace
Výrobu a montáž všech typů schodišť i zábradlí na zakázku provádí společnost RS evostyl s.r.o., sídlící v Brně. Schodiště přímé, lomené, točité, spirálové i vřetenové za dostupnou cenu.
Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Regálové systémy do skladů a kanceláří, paletové i policové regály
Vybavení do skladů, archivů a dílen, mobilní a stabilní regálové systémy dodává společnost BEG BOHEMIA, spol. s r.o., Brno. Realizujeme projekční řešení regálů ve Vašich prostorách.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Montážní pracovní stůl snižuje náklady, je ergonomický a upraven individuálně potřebám zákazníka
Montážní pracovní stůl GESIPA, umožňuje přesnou manipulaci, je ergonomický a snižuje náklady díky snadnému nastavení stolu pro více produktů, dodává firma SFS Group CZ s.r.o. se sídlem v Brně.