Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Gitterboxy a bedny Mars
Nabízíme použité plně funkční Gitterboxy a kovové bedny typu Mars o rozměrech 120 x 80 x 60 cm a 80 x 60 x 60 cm
Prodej  školních a kancelářských potřeb Tábor.
Prodej školních, kancelářských a hygienyckých potřeb, balících i obalových materiálů včetně náhradních plnění.
Školní a kancelářské potřeby Tábor.
Prodej školních, kancelářských a hygienyckých potřeb, balících i obalových materiálů včetně náhradních plnění.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Ocelové konstrukce Strakonice.
Výroba svařenců, svařování nerezů, kovovýroba, povrchové úpravy kovů, haly, halové systémy, konstrukce, zábradlí, schodiště, zemědělská technika. Opravy strojních součástí svárem.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Nabídka českých výrobků-nábytek, hračky, keramika, textil
V nabídce máme pouze zboží od českých výrobců. Nabízíme nábytek do: koupelny, kuchyně, ložnice, masivní nábytek, matrace, obývací stěny, pohovky, postele, sedací soupravy, sedačky, skříně, stoly, válendy, židle dále hračky, keramiku, koberce, textil. Vše v moderní a kvalitním provedení od renomovaných českých výrobců. Nabízíme také vybavování ...
Počítačové sestavy na přání zákazníka Jindřichův Hradec.
Prodej a servis: -kancelářská technika -počítačové sestavy na přání zákazníka -notebooky a příslušenství -PC sestavy do druhého dne po objednání -poskytováni WIFI internetu.
Kartonáž a papírové obaly České Budějovice
Vyrábíme papírové obaly, kartonové krabice, kartonové proložky, kartonové výztuhy, archivní krabice a pořadače.
Výprodej papírových pytlů - cena 1,80 Kč/ks
Ve výprodeji skladových zásob nabízíme papírové pytle za cenu již od 1,80 Kč/ks. Jedná se o pytle 40x60x13 2N. Vzhledem k potisku (viz foto) se hodí použít na různý odpad apod. Ceny EXW České Budějovice 1,80 Kč/ks při odběru 2 palet (10.000 ks) 2,50 Kč/ks při odběru 1 palety (5.000 ks) Po dohodě lze pytle dopravit na místo, případně ...
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Zakázková výroba nábytku Tábor
Nabízíme zakázkovou výrobu kuchyňských linek, kancelářského a koupelnového nábyteku, šatní skříně, provádíme rekonstrukce kuchyňských linek.
Výroba kartonů, obalů Tábor
Nabízíme zakázkovou výrobu papírových krabic a výseků: obaly z vlnité lepenky pro široké použití, obaly z přesných výsekových raznic, kartonové mřížky z vlnité lepenky, proklady.
Tlakové nádoby Strakonice
Vyrábíme tlakové nádoby dle mezinárodních standardů - odlučovače oleje pro šroubové kompresory, zásobníky chladivy, procesní tlakové nádoby, objemné ocelové svařence, tepelné deskové výměníky z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody.
Kancelářská technika, mobilní telefony České Budějovice.
Prodej a servis kancelářské techniky: -telefony, faxy, tiskárny, kopírky, skartovací stroje, psací stroje, etiketovací kleště, mobilní telefony, pobočkové ústředny atd. Repasování náplní pro laserové a inkoustové tiskárny.
Ekologický nábytek okres České Budějovice
Vyrábíme na zakázku sektorový nábytek /obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, předsíňové stěny/, stoly jídelní, konferenční, servírovací, vybavení interiérů.
Konstrukce hliníkové, ocelové, okr. České Budějovice.
Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce.
Prodej nábytku Trhové Sviny
Nabízíme sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, bytové doplňky, bytový textil.
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.
Velkoobchod, prodej nábytku České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, pracovní židle, jednací židle - sedací soupravy, komplexní řešení interiérových celků - interiérové doplňky - osvětlení - návrhy interiérů - 3D návrhy
Razítkové barvy, inkousty do tiskáren, tonery České Budějovice
Naízíme razítkové barvy pro značení plastů, kovů a jiných nesavých materiálů, datumové barvy, inkousty pro tryskové tiskárny, tonery. Provádíme renovace tonerů, cartridgí.
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Fólie a obaly, České Budějovice
Nabízíme fólie a obaly od tepelně smrštitelných polyetylénových fólií, které lze široce využít především v průmyslu a skupinovém a paletovém balení, přes polypropylenové fólie (BOPP fólie), se kterými se setkává dnes a denně každý z nás v podobě obalů na videokazetách, CD, knih až po PVC fólie, kterými lze balit potraviny a případné další ...