Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Výroba potištěných balících a vytyčovacích pásek Zlín
Firma MITOMA rolls s.r.o. vyrábí a prodává potištěné balící a vytyčovací pásky: - balící pásky potištěné – pro praktické či reklamní účely s možností využití grafického návrhu zákazníka, samozřejmostí je celoplošný tisk - výstražné, bezpečnostní a speciální pásky – vytyčovací a ohraničovací pásky - výstražné pruhy, pásky obecného použití - ...
LDPE, potištěné, textilní, samolepící pásky, práskačky Zlín
STEROLL, s.r.o. nabízí: Výroba: -samolepící, ohraničovací LDPE pásky -ohraničovacích LDPE pásek -potištěných samolepících pásek -textilních samolepících pásek pro široké použití -papírové tašky, sáčky, práskačky.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výroba roliček pro digitální tachografy, lístků, rolí pro záznamové a registrační přístroje Zlín
Společnost Epos spol. s r.o. Zlín je výrobcem roliček pro digitální tachografy, rolí pro záznamové a registrační přístroje.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Pogumování kol a válečků
Provádíme pogumování kol a válečků do dřevařského a nábytkářského průmyslu. Pogumováváme dopravní válečky a přítlačné kladky například na obalovací linku od firmy Barberán.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Výroba, papírové kratony, klopové, víkové krabice, z vlnité lepenky Zlínský kraj, Vsetín
KVD spol. s r.o. výrobce krabic a kartonů z vlnité lepenky: - klopové krabice - víkové krabice - tvarový výsek - proložky - fixační vložky - dvoubarevný flexo potisk - mobilní domy - kartonáž.
Výroba dvouvrstvé vlnité lepenky
Vyrábíme dvouvrstvou vlnitou lepenku v rolích šíře od 20 do 120 cm, různé náviny podle požadavku. Vyrábíme rovněž proklady ze dvouvrstvé vlnité lepenky. Zajišťujeme dopravu našich výrobků k zákazníkovi.
Digitální potisk na nábytková dvířka Overface
Nabízíme OVERFACE - digitální potisk na nábytková dvířka: - dětské motivy na nábytek - přírodní motivy na nábytek - abstraktní motivy na nábytek - speciální motivy na nábytek - tapetové motivy na nábytek.
Papírové kartony, krabice, vlnitá lepenka, obaly Zlínský kraj
KVD spol. s r.o. výrobce krabic a kartonů z vlnité lepenky nabízí: - kvalitní výrobky od českého výrobce - výroba kartonových krabic - papírové kartony - papírové krabice - vlnitá lepenka - obaly - klopové krabice.
Přechodové, fóliové profily Kroměříž, Praha
Nabízíme dovoz, distribuce, import, prodej: -interiérové a obkladové profily: -ukončovací kovové, plastové, PVC -vnitřní rohy -schodové hrany -vanové profily -přechodové profily: -narážecí -ploché -oblé -fóliové profily -profily ZIC ZAC - pro ruční tvarování ...
Sítotisk a potisk předmětů, nábytek z masivu, dřevěné palety Zlín
Sítotisk a potisk předmětů: -samolepky a štítky na stroje a pro reklamní účely -dřevovýroba a lesnictví -nábytek z masivu -dřevěné palety a obaly
Výroba ekologicko - ekonomické igelitové tašky, ekoigelitky Zlín
Výroba: -ekoigelitky (ekologicko - ekonomické igelitové tašky): - lepší vlastnosti v nosnosti a odolnosti proti protržení - nezatěžují životní prostředí -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN.
Nerezové dílce a výrobky, vybavení kuchyní Kroměříž
Nabízíme nerezové vybavení kuchyní dle přání zákazníka: -výroba nerezových dílců a výrobků dle dodané výkresové dokumentace -ruční zpracování -dřezy, stoly, police, regály -nádobí -zaměření na kusovou i sériovou výrobu z nerezu -použáváme nejkvalitnější dostupné materiály. Nerez výroba - atypická z nerez oceli: - zábradlí - nádobí - ...
Výroba, prodej pásky, fólie Rožnov pod Radhoštěm
Naše firma nabízí výrobu, prodej: - butylová páska - oboustranná páska - lepící páska - foliová silně lepící páska - papírová silně lepící páska - textilní páska - pěnová polyethylenová lepící páska - kancelářská páska - stavební fólie - stavební plachta - Alu parotěsná folie - sáčky trhací - bublinková fólie - smršťovací fólie - ...
Palivové dříví, odkory Zlín
Nabízíme: -palivové dříví "odkory" -Cena dohodou na jeden balík -Možnost dodání i štípaněho palivového dříví.
Kanalizační trubní systém PP SN 10 TAURUS
Nabízíme kanalizační trubní systém: -jsou určeny pro stavbu kanalizací, kanalizačních sítí -použité v obtížných montážních a těžkých provozních podmínkách - např. vysoké nebo nízké teploty a chemická agresivita odpadních vod...atd. -kanalizační trubky, roury jsou vyrobeny z PP (polypropylen): -jsou teplotně a chemicky odolné ...