Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Vlnitá lepenka, kartonáž, výroba krabic včetně optimalizace obalů a logistiky
Obaly z vlnité lepenky, kartonáže, klopové krabice, tvarové výseky a proložky včetně potisku, optimalizace obalů či logistiky vyrábí firma MN - KARTONÁŽ s.r.o. v Suchodole u Příbrami.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Polygrafický materiál a zboží jediným kliknutím až k vám do firmy
Firma TFP universal se zabývá dovozem, distribucí a prodejem spotřebního zboží, zařízení a materiálů pro polygrafický i jiný průmysl a prodává ho také prostřednictvím eshopu.
Víčka na kelímky a kornouty Kladno - atraktivní ochranné obaly na potraviny
Víčka na kelímky a kornouty jsou atraktivním a ochranným obalem potraviny. Přijeďte si do Kladna vybrat z neotřelých barev a tvarů. Veškerá víčka na kelímky či kornouty vám vyrobí společnost Martin Peroutka. Pro naše zákazníky máme připravenou širokou nabídku hliníkových i kartónových víček na kelímky a další nádoby. Vaše potravinářské ...
Podlahové lepicí pásky a podlahové značení vyráběné na zakázku
Vyznačení pracovní zóny, komunikačních linií, cest nebo rohů a hran - k tomu všemu může sloužit podlahová lepicí páska či podlahové značení vyráběné na zakázku od TFP universal z Prahy.
Prodej obalového materiálu Praha východ
Společnost Obaly KREDO s.r.o. nabízí prodej obalového materiálu a příslušenství. V našem e-shopu můžete objednávat veškerý sortiment, který máme skladem. Zboží expedujeme do 2 pracovních dnů. V sortimentu naleznete: - kartonové, archivační, speciální krabice - krabice na knihy a stěhování - víka z kartonu - ruční, strojní, bublinková, ...
Bariérové fólie výroba, prodej
Bariérové fólie vyrábíme: - v rolích v libovolných šířích až do 1100 mm. Vhodné jsou do všech typů balících linek pro termoformovací či vakuové balení, i pro balení pod ochrannou atmosférou. Fólie - provedení: - krycí - hlubokotažné - smrštitelné - průtahové - kombinované. Současně můžeme zajistit i Vaše požadavky na AntiFog či ...
Výroba prodej PE pytle, sáčky, tašky Praha - západ
Společnost Traoma s.r.o. vyrábí a dodává ucelený sortiment obalových materiálů vyrobených na bázi polyetylénových fólií. Pytle a sáčky: - výroba z různých druhů PE nebo směsí PE - chemická odolnost - elektroizolační vlastnosti - použitelné v teplotním rozmezí - 50 °C až + 100 °C - lze svařovat impulsně horkými čelistmi nebo ...
Hliníková víčka na kelímky
Společnost Martin Peroutka tiskárna, polygrafická výroba - nabízí mimo jiné hliníková víčka na kelímky, víčka pro uzavírání kelímků (PP, PVC, PS) přivařováním v plnicích automatech. Typy víček: - Kruhová - v následujících rozměrech: Ø 61 mm; Ø 75,5 mm a Ø 95,5 mm. - Obdélníková: 112,6 x 84,6 mm (tvar viz. foto č. 2). - ...
Paletový servis Kralupy nad Vltavou
Společnost Paletový servis s.r.o. se zabývá výrobou, výkupem a prodejem palet v Kralupech nad Vltavou. Společnost poskytuje kompletní paletový servis: - prodej palet včetně jejich rozvozu po celé ČR. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výkup paletových přířezů a hranolů
Společnost Paletový servis s.r.o. nabízí tyto služby: - výrobu dřevěných palet včetně sušení - výkup palet - výkup paletových přířezů a hranolů Dopravu zajišťujeme po celé ČR. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Prodej dřevěných palet Kralupy nad Vltavou
Výroba, výkup a prodej palet Kralupy nad Vltavou. Společnost poskytuje kompletní paletový servis: - prodej palet včetně jejich rozvozu po celé ČR. Veškeré typy palet sušíme dle požadavku odběratele na požadovanou vlhkost. Pro dřevěné palety zajišťujeme taktéž jejich opravu. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Oprava použitých palet  Kralupy nad Vltavou
Společnost Paletový servis s.r.o. provádí: - opravy použitých palet EUR, EURO - likvidace palet - sešrotování palet - šrotace palet. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výkup palet Kralupy nad Vltavou
Společnost Paletový servis s.r.o. provádí výkup palet. Použité a rozbité palety od Vás vykoupíme, odvezeme, případně opravíme výměnným způsobem. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Výroba dřevěných palet Kralupy nad Vltavou
Společnost Paletový servis s.r.o. nabízí tyto služby: - výrobu dřevěných palet včetně sušení - výkup palet - výkup paletových přířezů a hranolů. Zajistíme dopravu po celé ČR. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Obalové bariérové fólie Oxypack
Oxypack je souhrnný název pro skupinu vysoce bariérových fólií, kde nosičem bariérové vrstvy mohou být různé typy materiálů /PET, PA, PP/ - dle baleného produktu, požadavku zákazníka a použité technologie. Tyto fólie jsou vhodné především jako vrchní víčkovací materiál pro balení potravin do pevných, nebo termoformovaných vaniček. Je možné je ...
Obalové materiály, obalové fólie Oxypack
Přicházíme na trh s novými obalovými fóliemi skupiny Oxypack, které svými vynikajícími vlastnostmi posouvají standard kvality balení potravin na vyšší úroveň. Fólie jsou cenově příznivé, vyrobené v ČR. Fólie Oxypack mohou být velice efektivně využity při balení potravin v modifikované atmosféře. Jejich unikátní vlastnosti nabízí široké možnosti ...
Výroba prodej PE pytle, sáčky, tašky
Společnost Traoma s.r.o. vyrábí a dodává ucelený sortiment obalových materiálů vyrobených na bázi polyetylénových fólií. Pytle a sáčky: - výroba z různých druhů PE nebo směsí PE - chemická odolnost - elektroizolační vlastnosti - použitelné v teplotním rozmezí - 50 °C až + 100 °C - lze svařovat impulsně horkými čelistmi nebo ...
KOHAP s.r.o. - klopové krabice Kolín, Kutná Hora, Čáslav
Firma Kohap Vám nabízí klopové krabice přímo pro Vaši firmu. Klopové krabice jsme schopni dodat nejen v běžném provedení, ale i v provedení s trhací páskou pro snadnější manipulaci při otevírání. Krabice dodáváme lepené či šité, samozřejmostí je možnost potisku a výběr z několikavrstvých lepenek Mimo klopových krabic dodává naše firma i ...
Sklolaminátové bazény Mělník
Společnost LAMINET s.r.o. vyrábí a dodává sklolaminátové bazény. Možnost realizace kompletní stavby na klíč. Příslušentví k bazénům: - skokanská prkna - skluzavky - sprchové vaničky. Provádíme rekonstrukce betonových bazénů.