Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Plastové obaly, potisk obalů, potravinářské obaly, střívka.
Naše firma se zabývá výrobou, potiskem a dodávkou: Plastových potravinářských obalů pro masný průmysl: -nepropustná střeva -propustná střeva -sáčky pro vakuové balení Plastových potravinářských obalů pro mlékárenský průmysl: -plastová střeva určená pro balení veškerých druhů tavených sýrů -smrštitelné vakuové sáčky pro balení a následné ...
Plastové obkladové profily lišty palubky fošny dlažba Pardubice
Prodej, výroba: - podlahové profily Ever-Deck - plastové profily - plotové profily - obkladové profily, latě, hranoly, fošny, palubky ,madla,parapety a - zahradní doplňky - lavičky, stoly, květináče, koše, pískoviště, vinotéky apod. - plastová dlažba - zatravňovací a plné dlaždice - krycí desky - betonové výrobky.