Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Bag-in-Box - krabice na víno, mošty a šťávy, která splňuje "Vinařský zákon" o balení sudových vín
Na e-shopu společnosti Model Pack Shop můžete zakoupit Bag-in-Box. Jedná se o krabici na víno, mošty a další tekutiny, která splňuje podmínky nového zákona pro vinaře.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Bublinková folie z Jižní Moravy
Bublinková folie je vyrobena z nízkohustotního polyetylenu, velikost bublinky může být 1 cm nebo 3 cm. Bublinkovou folii nabízíme v průhledné nebo černé barvě v různých šířích v návinu 100m. Bublinková folie je vhodná pro prokládání křehkých a citlivých výrobků,fixaci zboží v přepravních obalech.
Popelnice, koše a pytle na odpadky pro pohodlnou a ekologickou likvidaci odpadu
Záleží Vám na životním prostředí? Pokud ano, jistě pečlivě dbáte na likvidaci odpadu všeho druhu a uvědomujete si, že volba košů, popelnic a pytlů na odpadky je důležitá zejména na úrovni obchodních firem a výrobních provozů. Velkoobchod Schachermayer, spol. s r.o. má právě pro tato odvětví nabídku produktů na likvidaci odpadů. Zahrnuje vše - ...
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Papírové obaly, výroba papírových obalů Hodonín
Grafobal cz, s.r.o. Hodonín se zabývá výrobou a prodejem obalů a kartonů z papíru a lepenky. Nabízíme: -výrobky z hladké lepenky -výrobky z hladkého papíru -kartony -vlnitá lepenka -plná strojní lepenka -proložky -fólie. Výrobky z hladké lepenky a papíru: -skládačky -krabičky -lékovky -přebaly. Kartony: -všechny různé ...
Protisluneční okenní fólie
Protisluneční okenní fólie slouží ke zpříjemnění nejen pracovního, ale i domácího prostředí. Regulují intenzitu slunečního záření a slouží tak ke snížení energetické zátěže nejen v letních měsících (úspora na klimatizaci), tak i v zimě (tepelné ztráty), zajišťují rovnoměrnou teplotu v místnosti a napomáhají k moderní změně vzhledu budov. Zadrží ...
PET obaly
- výroba PET lahviček od objemu 10 ml až do 250 ml - výroba PET lahví od objemu 0,25 l až do 2 l -l výroba PET kanystrů o objemu 3, 5, 6 a 10 litrů - kartonážní výroba - výrobky potahované kartonáže - reklamní výseky - výroba expedičních kartonů včetně potisků (sítotisk i flexotisk)