Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Prodej informačních interiérových a exteriérových skříněk
Informační skříňky - interiérové a exteriérové, z hliníkových profilů s bezpečnostním sklem v různém provedení od firmy Karol Enhof v Třebíči.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky, talíře pro potravinářské výrobky
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky i talíře jsou vhodnou volbou pro rychlé občerstvení - firma PRIMA PACK vám nabídne široký sortiment potravinářských obalů dle vaší potřeby.
Výroba,  jednorázové ochranné povlaky autosedadel, autosedaček,polyetylén
Vyrábíme jednorázové polyetylénové ochranné povlaky autosedadel a autosedaček pro autoservisy a výrobce sedaček v bílé barvě nebo s potiskem.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Praktické jednorázové nádobí, boxy na jídlo, příbory
Jednorázové nádobí od firmy PRIMA PACK v Olomouci vám ušetří čas i spoustu práce. Je praktické především pro pořádání oslav nebo pro bufety - u nás seženete vše od boxů na jídlo, příborů i talířů.
Kartonové desky i desky z PVC výroba Praha – ochrana dokumentů a diplomů
Hledáte firmu, která vám vyrobí kartonové desky nebo desky z PVZ podle Vašich požadavků na míru? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy, kde jsou přání zákazníka na prvním místě.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Bezpečnostní plomby, visačky, přepravní obaly Praha, e-shop
Bezpečnostní plomby, obálky a vaky, identifikační jmenovky, náramky a pouzdra, zakázková výroba z polypropylenu, PVC, spotřební materiál do tiskáren - to vše vyrábí a prodává společnost ProTrade.
Výklopné kontejnery od německé firmy jsou opatřeny závěsným ramenem
U špičkových staveb patří k jejich vybavení i výklopné kontejnery od firmy Eichinger – manipulační zařízení pro velké usnadnění při přepravě materiálu – Emkol Litomyšl
Velkoobjemové přepravní papírové boxy a krabice - odolné obaly s vysokou pevností
Společnost Akart CZ spol. s r.o. Vám poskytne velice odolné obaly s vysokou pevností. Nabízíme velkoobjemové přepravní boxy a přepravní papírové krabice určené také pro stohování.
Výroba identifikačních náramků Praha - barevné, plastové - akční ceny
Společnost ProTrade, s.r.o. se zabývá výrobou identifikačních náramků. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Obaly na náhradní díly
Obaly na náhradní díly vám vyrobíme na míru. Umíme zvolit správný materiál pro obaly na náhradní díly. Naše technologie v Podorlické kartonážní spol. s r.o. nám umožňuje vyrábět ty největší obaly v ČR. Spolehlivé a užitečné obaly zajistí náhradním dílům ochranu před poškozením nebo zničením. Pro skladování nebo přepravu ve vlhkém prostředí ...
Obaly pro automotive
Spolehlivé a úsporné obaly pro automotive. Bezpečné obaly všeho druhu od Podorlické kartonážní spol.s r.o. Našli jsme způsob, jak skvěle zabalit i komponenty pro automotive. Sháníte pro své výrobky obal na míru? Chcete mít návrh, výrobu i potisk na jednom místě? Oslovte nás – Podorlickou kartonážní spol.s.r.o. Potisk zvládneme až do ...
Klopové krabice 5 VVL – nejlepší řešení pro automobilový průmysl
Klopové krabice - vysokopevnostní obaly pro ochranu automobilů Podorlická kartonážní spol.s r.o. Rychnov nad Kněžnou – Expert na obaly
Výroba kartonových obalů, Liberec
S výrobou obalů máme dlouholeté zkušenosti. Našim klientům garantujeme maximální kvalitu výrobků, spolehlivost při plnění zakázky a vstřícnost při samotném jednání.
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby,obalový meteriál, kancelářské potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Obaly z vlnité lepenky i pro automobilový průmysl
Potřebujete obstarat obaly z vlnité lepenky nadstandardních rozměrů? Společnost Podorlická kartonážní z města Dobruška je schopná vyrobit pro vás velké krabice, vhodné i pro díly z automobilového průmyslu. Nevíte, jak vhodně zabalit například čelní sklo autobusu? Naše firma pro vás má jednoduché řešení v podobě obalu z vlnité lepenky. Vyrobíme ...
Papírové boxy
Papírové boxy umožňují zabalit a přepravit velkoobjemové zboží na velké vzdálenosti. Papírové boxy jsou správná volba pro transport ve vozidlech, po železnicích nebo na lodi. Pevnost papírového boxu ze sedmivrstvé vlnité lepenky je náhradou i překližkovým krabicím a nedovolí zboží se nějak poškodit. Jste výrobní firma co hledá českého ...
Výroba skládacích papírových a dárkových krabiček za příznivé ceny Praha
Hledáte dodavatele papírových skládacích a dárkových krabiček za příznivé ceny s rychlým termínem dodání? Spolehnout se můžete na firmu PALECO z Prahy.
Vlnitá lepenka, kartonáž, výroba krabic včetně optimalizace obalů a logistiky
Obaly z vlnité lepenky, kartonáže, klopové krabice, tvarové výseky a proložky včetně potisku, optimalizace obalů či logistiky vyrábí firma MN - KARTONÁŽ s.r.o. v Suchodole u Příbrami.
Vysokopevnostní obaly z vlnitých lepenek od výrobce a na míru
Pevné a odolné vysokopevnostní obaly pro přepravu a skladování vyráběné z pětivrstvých a sedmivrstvých vlnitých lepen s voděodolnou úpravou lepení. Vysokopevnostní obaly od výrobce a na míru vyrobíme tak, aby odpovídaly vašim produktům. Jste výrobní firma a je pro vás důležité mít pevný, odolný a zároveň poutavý obal pro svůj výrobek? Hledáte ...
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Obaly tašky sáčky nádobí fólie Lanškroun Litomyšl Česká Třebová.
Zabýváme se v Lanškrouně výrobou a velkoobchodním prodejem obalů, tašek, sáčků, plastového a papírového jednorázového nádobí, tácků a fólií.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Výroba flexibilní obaly pro potravinářský, kosmetický, farmaceutický průmysl
Vyrábíme flexibilní obaly vhodné pro potravinářský, kosmetický i farmaceutický průmysl. Casia spol.s r.o.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.