Nádrže, sila a zásobníky pro kapalné i sypké materiály v různých tvarech a objemových velikostech jsou důležitou součástí zemědělského, potravinářského, chemického i dalšího průmyslu. Díky moderním technologiím si podle individuálních potřeb můžete vybrat řešení z různých materiálů a také různých tvarů jako válcové, hranaté, dvouplášťové atd.

Parapety vnitřní a venkovní, Brno, Jihomoravský kraj
Nabízíme parapety: Venkovní - pozinkovaný plech - hliníkový plech Vnitřní - tvrdé PVC - dřevěné (na objednávku - cca max. do 5 dnů.) - dřevotřískové (na objednávku- cca max. do 5 dnů.) dále nabízíme parapety: poly - mramor (na objednávku- cca okolo jednoho měsíce) tento produkt nemusí sloužit jen jako parapet. Má široké použití, může být ...
iPARAPETY s.r.o.
Autoplachty na zakázku.
Výroba, opravy, servis autoplachet na nákladní a osobní vozidla. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Autoplachty jižní Morava.
Výroba, opravy, servis autoplachet na nákladní a osobní vozidla. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Výroba tlakových nádob Brno
Společnost s 20 letou praxí ve výrobě tlakových nádob dodá vzdušníky, zásobníky vody a tlakové nádoby pro kotelny.
Zátky, krytky, záslepky.
Firma, která má tradici, vyrábí ukončovací plastové prvky na Vaše trubky, jäckle a tvary v řezu, jaké potřebujete, až DN 400. Ucpávky, pouzdra, víčka, špunty pro výrobce z kovů i dřeva, pro strojírenství i nábytkáře. Naše značky KASTO®, K-TECH®, FAMAC®, TEKU® najdete snad všude!
Sendvičové PUR panely  bílé a stříbrné tloušťka 40 mm
prodám střešní PUR panely , tlouštky 40 a 80 mm , délky 8 m , barva bílá prodám stenové a střešní sendvičové panely 40 mm stenové aj strešné fraba 9006 stříbrná délky stenové 2480 , stresne 2680 mm Skladem Brno - Rajhrad Cena cca 400 kč/m2 -bez DPH řezání na přesné délky . komplet doplnky a spojovací materiál
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.