Komfortně zařízena kancelář či domácí pracovna se neobejde bez výpočetní a kancelářské techniky. Pro konkrétní potřeby si můžete z pestré nabídky pořídit PC sestavy, tablety a notebooky, telefony a telefonní ústředny, faxy, kopírovací a skenovací zařízení, skartovací, vázací a laminovací stroje, projektory, interaktivní tabule a další vybavení.

Správa počítačových sítí
Servis, administrace PC sítí, Servis výpočetní techniky, Administrace, outsourcing, Prodej PC sestav, Prodej antivirových systémů, Prodej ekonomických systémů
Zahraniční zastoupení
Nabízím zastoupení firmy z ČR v Srbsku. Jsme firma zabývající se tvorbou internetových stránek, grafických řešení pro firmy, přípravou pro tisk a tiskem reklamního zboží, návrhem, výrobou, tiskem svatebních oznámení, prodejem a distribucí kancelářských potřeb. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a máme velkou databázi zákazníků. Máme zájem o ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
ActivExpression 2 - akční nabídka pouze do 30.6.2013!
ACTIVEXPRESSION AKCE Odpověď již není otázkou! Stiskem jediného tlačítka zapojíte do výuky skutečně každého. Nepředpokládejte, ale ověřte si! I když bude ve třídě ticho, mluvit mohou všichni. Odpovědní systémy Activ jsou mnohem více, než jen pouhé příslušenství interaktivní tabule ActivBoard.
Počítač do ruky
Jsme výrobce počítače do ruky, sídlíme v Koreji, Soulu. Chtěl bych představit náš nejnovější robustní ruční počítač a navázat obchodní spolupráci na zahraničních trzích.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem