Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Kancelářský nábytek, nábytek pro kancelář Zlín
Nabízíme: - kancelářský nábytek, nábytek pro kancelář k zařizování firemních interiérů, počítačových pracovišť a jednacích místností - variabilní nábytek, možnost doplnit o výrobu atypů - povrchová úprava je v provedení lamino - kancelářské stoly je možno vybavit plastovými hranami - při objednávce nad 5 tis. Kč s DPH doprava ...
Kovový nábytek do kanceláří, šaten, šatní skříně, kartotéky, Zlín
Nabízíme kovový nábytek do kanceláří: - kartotéky na ukládání dokumentů - policové skříně - výkresové skříně - kancelářské stoly a kontejnery - trezory a ohnivzdorné skříně - regály. Kovový nábytek pro vybavení šaten: - jednodílné, dvoudílné i trojdílné šatní skříně - šatnové lavice do ...
Výroba, prodej židle, křesla, kancelářské židle Zlínský kraj
Výroba, prodej veškerého nábytku od českého i zahraničního výrobce: -židle, křesla, kancelářské židle Zajištění dopravy nábytku: -vynesení do bytu, montáž Ekologická likvidace nábytku.
Prodej kuchyňské linky, obývací stěny, nábytek do ložnice Zlín
JANS nábytek ZLÍN: kvalitní, moderní a luxusní český nábytek. Nabízíme: - variabilní a cenově dostupný nábytek moderního designu od předních českých výrobců, - celkové vybavení interiérů, - atypický nábytek, - vybavení pro penziony, hotely a konferenční místnosti, - nábytek vhodný pro seniory a handicapované, - záruku 5let ...
Spotřební materiál pro kopírky, faxy, tiskárny Zlín
Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: -spotřební materiál pro kopírky, faxy, tiskárny: -tonery, cartridge, developery -Ricoh, Minolta QMS, Kyocera Mita, Toshiba, Gestetner, Infotec, Konica, Nashuatec -použité kopírky, faxy, tiskárny -náhradní díly -renovace tonerových kazet.
Akce prodej nábytku, matrace, lamelové rošty Valašské Meziříčí
Máme pro Vás akční nabídku nábytku. Přijďte k nám a určitě si vyberete. Prodej: - dvojlůžko Aspena - pohovka Dueta - anatomický polštář Jimm - matrace Venezia - matrace Sabina - motorový lamelový rošt Norma mot - polohovatelný lamelový rošt Norma flex - lamelový rošt Norma fix - matrace Miláno - akce 1+1 - polštář Madrid - ...
Nábytek Valašské Meziříčí
Nabízíme široký sortiment nábytku v akčních slevách: - konferenční stolky - kuchyňský nábytek - PC stolky, psací stoly - kancelářské židle - křesla - TV stolky - skříně, komody, noční stolky - postele, válendy, patrové postele - matrace, rošty - sedací soupravy, pohovky - předsíňové stěny - botníky.
Výroba nábytku na zakázku z lamina, dýhy, masivu Zlín
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - lamina, dýhy a masivu - bytový nábytek: - obývací a dětské pokoje - ložnice - předsíně, kuchyně, atd. - kancelářský nábytek.
Skylink, CSLink, satelit, montáž, prodej, instalace, servis u vás doma
SATELITNÍ POHOTOVOST - Non-stop podpora pro Dreambox a IPBox INSTALACE, SERVIS, MONTÁŽ, PODPORA A PRODEJ SATELINÍ TECHNIKY SERVIS GSM - OPRAVY, ODBLOKOVANÍ, PRODEJ A SERVIS VŠECH MOBILNÍCH TELEFONŮ PRODEJ, INSTALACE, PODPORA PRO NAVIGACE (TOMTOM, MIO) A ANTIRADARY (BEL, TARGET, VALENTINE ONE,...) PRODEJ, REPASY A SERVIS POČÍTAČŮ PC A ...
Výroba nábytku pro mateřské školky Uherské Hradiště
Nabízíme výrobu nábytku pro mateřské školky: -šatny, šatní skřínky -interiérové herní pódia -herny - nábytkové sestavy -herny - herní prvky -koupelny -kanceláře -lehátkové boxy -radiátorové kryty.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Nábytek, prodej nábytku Vsetín, Valašské Meziříčí
Navštivte naše pobočky ve Valašském Meziříčí a Vsetíně a nakupte v akčních cenách výrobky různých druhů: - sedačky - postele - stoly, stolky - židle - křesla - televizní stolky - skříně - šatní skříně - ratanový nábytek - botníky - matrace - počítačové a psací stoly - kuchyňské linky.