Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Originální tonery jsou zárukou kvalitního tisku - prodej originálních tonerů HP
Společnost RK-MPTIES prodává originální tonery HP v lokalitě Praha, Středočeský kraj. Při použití originálních tonerů HP nebudete muset řešit žádné reklamace a máte záruku kvalitního tisku.
Pronájem tiskáren Praha - na dobu neurčitou, flexibilní a pohodlné řešení pro Vaši firmu.
Pronájem tiskáren a kopírek na dobu určitou i neurčitou nabízí společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze a dlouholetou tradicí a zkušenostmi v tomto oboru.
Školní židle pro žáky a studenty eshop s dopravou zdarma
Pohodlné a praktické školní židle pro všechny věkové kategorie a typy postav s výškovým nastavením nabízí ve vzorkové prodejně nebo pohodlně na eshopu firma Kovový nábytek Praha.
Servis tiskáren a kopírek Praha – rychle, profesionálně a po celé ČR
Nefunguje Vám tiskárna či kopírka? Nebo funguje špatně? Nekupujte hned novou. Oprava je levnější a s firmou na opravu kopírek a tiskáren TOMADOS s.r.o. z Prahy i rychlá a levná.
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Nábytek do zasedacích místností nebo kanceláří Praha - výroba reprezentativních stolů
Rodinná firma Vašitruhláři.cz pana Michala Pavlíka z Prahy nabízí firmám zakázkovou výrobu nábytku na míru do zasedacích místností nebo kanceláří, včetně výroby representativních jednacích stolů.
Vybavení kanceláře Praha – nábytek na míru pro firmy
Vyrábíme kancelářské vybavení a nábytek přímo na míru do firem. Naši dílnu naleznete na Praze 10.
Technika pro společenské akce i pronájem pódia Praha
S organizací akce jakéhokoli charakteru se pojí vždy spousta zařizování. My jsme tu proto, abychom vám s jeho velkou částí pomohli.
Nábytek pro firmy výroba Praha – kvalitní práce a výroba na míru
Zařizujete nebo předěláváte firemní prostory a sháníte representativní nábytek? Obraťte se na rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde šikovní truhláři vyrábí nábytek pro firmy na míru.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Hlasovací zařízení pronájem Praha – přesná a rychlá evidence výsledků
Pořádáte konferenci nebo přednášku a potřebujete zařízení pro přesnou evidenci průběhu hlasování? Pronájem bezdrátových hlasovacích zařízení poskytuje firma SAN SERVICE s.r.o. z Prahy.
Výroba identifikačních náramků Praha - barevné, plastové - akční ceny
Společnost ProTrade, s.r.o. se zabývá výrobou identifikačních náramků. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Specielní laminátory na doklady, občanské průkazy, cestovní pasy
Laminátory na doklady, používané zejména statutárními městy a obcemi, musí mít vysokou odolnost a životnost. Toto splňují modely 5021T a 6041P od společnosti H.S.TRADE a.s.
Pronájem kancelářské techniky Praha 8 - Proč dát přednost pronájmu před nákupem nové tiskárny?
Pronájem kancelářské techniky na Praze 8 od společnosti Tomados s.r.o. Barevná multifunkce Konica Minolta Bizhub C203
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Termotransferové pásky pro potisk papíru, etiketovací kleště prodej Praha
Společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem na Praze 9 dodává také termotransferové pásky pro potisk papíru, etiketovací kleště a různé příslušenství TTR.
Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Značení kabelů Praha
Značení kabelů – bužírky, nosiče návleček s upínacími pásky, pouzdra na štítky s upínacími pásky, štítky. Kabely mají větší průměry, takže ideálním řešením značení je buď bužírka (pokud ještě nejsou zapojené) nebo nějaký nosič s informací, který se připne ke kabelu upínacími pásky. Většina nabízených variant značení se dodává také v ...