Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Prodej a servis výpočetní technika Znojmo
Výpočetní technika: -prodej počítačových sestav -tiskárny, tonery -monitory, počítače -kancelářská technika -hardware, software -příslušenství. Dále provádíme veškeré opravy a servis výpočetní techniky, správu sítí, zálohování dat, čištění počítačů, skenování, tisk i zapůjčení náhradní techniky. Samozřejmostí je konzultace a poradenství.
Nábytek z masivu, výroba Znojmo
Vyrábíme kvalitní nábytek z exotických dřevin: -komody, příborníky, truhly -postele -knihovny -jídelní stoly a židle -konferenční stolky -vinotéky -masivní nábytek -ruční zpracování. Nábytek dodáváme v moderním nebo koloniálním stylu. Používáme kvalitní indické dřeviny palisandr a mango v několika odstínech. Náš nábytek vytváří útulný ...