Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Moderní a flexibilní držáky na monitory, držáky na projektory
Pro svou firmu nebo domácnost potřebujete kvalitní a flexibilní držáky na elektroniku. Ve firmě Fiber Mounts s.r.o. si vyberete držáky na monitory, držáky na projektory, ale i na televize či tablety.
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář, velkoformátová zařízení, produkty značky XEROX a další zajistí v Brně SPIN SERVIS s.r.o.
Návrhy a vybavení interiérů - kanceláře, obchody, ordinace
vestavěné skříně, komody, stoly, stolky, kancelářský nábytek, regály, police, pro prodejny, obchody i ordinace vyrobí XYLA, spol.s r.o.
Kancelářský nábytek na míru, zakázková výroba, grafické návrhy
obývací pokoje, grafické návrhy, kuchyňské linky, nábytek na míru, ložnice, postele, kancelářský nábytek vyrobí v Blansku firma XYLA, spol.s r.o.
Prodej, dodávka nábytku, kancelářský nábytek, židle, stoly, skříňky na míru
Prodej, dodávka kvalitního kancelářského nábytku, stoly a skříňky na míru, židle a konferenční křesla nabízí firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej, servis, pronájem barevné laserové tiskárny KONICA MINOLTA
autorizovaný prodej, kopírovací stroje, spotřební materiál, faxy, multifunkční zařízení, záruční i pozáruční servis, kancelářské techniky zajistí KOHOUT KT s.r.o.
Interaktivní tabule ACTIVboard Touch, novinka na trhu
6ti dotyková interaktivní tabule ACTIVboard 6Touch 78D + digiální pero nabízí firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Nástroje, potřebné při výuce ve školách.
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly pro ActivBoard dodává a prodává firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Vybavení pro školy - Interaktivní tabule ACTIVboard
Dodávku interaktivních tabulí ACTIVboard zajišťuje naše firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Tabule jsou orientovány přimo pro školní prostředí.
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.
Prodej barevné laserové tiskárny DEVELOP na splátky, záruční servis
Specialista na autorizovaný prodej, záruční servis barevných laserových tiskáren DEVELOP, multifunkčních zařízení, kopírek aj. je firma KOHOUT KT s.r.o.
Servis, prodej  počítačů, notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky Moravský Krumlov
Servis počítačů a notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky pro domácnost a malé firmy od firmy Zonecomp Bc. Petr Záviška v oblasti Moravského Krumlova.
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Správa a servis počítačů, opravy PC, poradenství, instalace SW, HW, Znojmo
Opravu, správu a servis počítačů, poradenství, instalace hardwaru HW, softwaru SW, lehčí i složitější opravy PC, provádí specialista v oboru firma Zonecomp ze Znojma.
Barvící pásky pro tiskárny čárového kódu, tiskárny čárových kódů Praha
automatická identifikace, parkovací a docházkové systémy, tiskárny čárového kódů, snímače, čtečky, náhradní díly, příslušenství, turnikety, závory
Prodej tiskáren čárových kódů, čteček a spotřebního materiálu Brno
spotřební materiál k tiskárnám, tiskárny a čtečky čárových kódů, parkovací systémy, automatická identifikace, snímače, automatická pokladna
Kancelářská technika Brother
Chystáte si pořídit do své firmy novou kancelářskou techniku? Vyzkoušejte techniku Brother! Společnost Brother International CZ s.r.o., nabízí kancelářské produkty, hlavní zaměření máme na inkoustové multifunkční řešení, laserové/LED tiskárny, multifunkční zařízení. Jsme výhradním zástupcem japonské značky BROTHER. Dodáváme tiskárny, ...
Multifunkční centra, tiskárny, kancelářská technika Brother
Potřebujete do Vaší firmy koupit novou kancelářskou techniku? Neváhejte se obrátit na nás, rádi Vám s jejím výběrem pomůžeme. Najdete nás v Brně a zabýváme se prodejem kancelářské techniky, multifunkčních center, LED i laserových tiskáren, inkoustových multifunkčních řešení a další. Můžeme Vám nabídnout tiskárny –vysokorychlostní, osobní, ...
Prodej kancelářské techniky a tiskáren Brother
Potřebujete zakoupit kvalitní kancelářskou techniku? Pak se obraťte na naši společnost, která Vám s její zakoupení pomůže. Zaměřujeme se hlavně na inkoustové multifunkční řešení, LED tiskárny, mobilní skenery, multifunkční zařízení a jinou kancelářskou techniku. Pro více informací o produktech navštivte naše webové stránky.
Prodej multifunkčních zařízení a kancelářské techniky
Sháníte kancelářskou techniku či multifunkční zařízení do Vaší kanceláře? Obraťte se na nás, náš vyškolený personál Vám velmi rád pomůže vybrat nejvhodnější zařízení. Zabýváme se prodejem a dodávkou veškeré kancelářské techniky a multifunkčních center. Jsme dceřiná společnost firmy Brother International z Rakouska. V naší nabídce naleznete ...
Školní tablet
Vážení pedagogové, konečně přišel okamžik, kdy Vám můžeme nabídnout "Školní tablet DO3DY" k běžnému nákupu. Jeho úspěšný prodej v rámci projektu OP VK výzvy 51 nás přesvědčil, že naše myšlenka uvést na trh zařízení speciálně vyvinuté pro školní potřeby je ta "správná cesta" Dovolte nám nyní představit toto unikátní zařízení všem pedagogickým ...
Výprodej mobilních systémů PROMETHEAN
Dovolujeme si Vám nabídnout speciální výprodej mobilních systémů PROMETHEAN. Jedná se o kompletní originální mobilní systém PROMETHEAN (motorový mobilní pojezd + interaktivní tabule ActivBoard 587PRO + DLP projektor PROMETHEAN). Jedná se o nové produkty! Specifikace: 3D DLP projektor Promethean EST-P1, WXGA (1280x800), 2500 ANSI, kontrast ...