Potřebujete zařídit kancelář, školní či studentské prostory? S tím vám pomůže pestrý sortiment kancelářského a školního nábytku, jako jsou školní a kancelářské židle, křesla, stoly, tabule, skříně, sedačky, zásuvky a další produkty vhodné pro vybavení kancelářských a školních prostorů. Spousta možností pro uspokojení veškerých potřeb.

Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Prodej nábytku pro kancelářské prostory - židle, stoly, skříně a knihovny
Veškerý sortiment a nábytek pro kancelářské prostory naleznete u firmy Nábytek Blansko. Prodáváme židle, stoly, skříně, knihovny a psací stoly pro různé firmy a úřady.
Nábytek Blansko
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Zásuvkové kontejnery a skříňky Praha – úložné prostory nejen pro dokumenty
Nemáte v kanceláři či provozovně dostatek úložných prostor pro Vaše dokumenty a drobné kancelářské předměty? Zásuvkové kontejnery a skříňky od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy jsou ideální volbou.
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Atypické rozměry paravánů
O efektivní rozdělení výrobních a skladových hal na menší úseky se postarají paravány atypických rozměrů vyráběné společností Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.
Paravány PLEXIK
Samostatně stojící či stolové paravány PLEXIK od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov jsou vhodné do kanceláří i společenských prostor k vytvoření diskrétního prostoru.
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Akční cena na školní nábytek s novou technologií od výrobce
Polohování je bez rizika stržení závitu nebo protočení matky díky technologii tepelného tváření závitů Flowdrill - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou