Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Volná pracovní místa na pozice - obsluha i seřizovač CNC stroje, mistr, plánovač, expedient, skladník či kontrolor OTK
Firma Wicke CZ, s.r.o. Slušovice, výrobce průmyslových kol, má aktuálně volná pracovní místa na různé pozice - plánovač, expedient, obsluha i seřizovač CNC stroje, skladník či kontrolor OTK i další.
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Efektivní svařovací a montážní linky, přípravky pro automobilový průmysl
Efektivní svařovací a montážní linky dodá na klíč Chropyňská strojírna. Také svařovací a montážní přípravky převážně pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Rovnání ocelových, nerezových plechů tl. 0,5-18mm na moderním rovnacím stroji
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů - pro rovnání ocelových, nerezových plechů a plechů s lehkých kovů je vybavena moderními rovnacími stroji. Provozy - Kroměříž a Sazovice u Zlína.
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Sériová výroba ozubených kol a hřídelí - výrobce špičkového ozubení
Sériovou výrobu ozubených kol provádí výrobce špičkového ozubení - společnost Omega, spol. s. r. o. ze Zlína. Při výrobě využívá vlastní materiál a tepelné zpracovávání.
Výroba ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí
Strojírenská firma OMEGA, spol. s r.o. ze Zlína se zabývá obráběním a specializuje se na výrobu ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Průmyslové vysekávací nože - výroba sekacích nožů
Společnost Frema a.s. Zlín vyrábí mimo vstřikovacích forem i průmyslové vysekávací nože. Výroba sekacích nožů z kvalitní nástrojové oceli dle požadavků zákazníka.
Kontrolní optické měřící zařízení na hřídele – rychlost, přesnost, spolehlivost
Společnost OMEGA, spol. s.r.o. ze Zlína se zabývá sériovou výrobou ozubených kol a hřídelí. Naše nové kontrolní optické měřící zařízení na hřídele Vám zajistí rychlou a přesnou kontrolu hřídelí.
Strojírenská výroba jednoúčelových strojů, zařízení, strojních dílů
Mezi činnosti společnosti Frema a.s. Zlín patří nejen výroba forem, ale i specializovaná výroba jednoúčelových strojů, zařízení a strojních dílů. Působí v regionu Zlínský kraj i dalších částech ČR.
Výměnné nože, tyče, polotovary, speciální nástroje ze slinutého karbidu
Společnost Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z okr.Kroměříž, výroba je zaměřena i na nože, tyče, speciální nástroje a polotovary ze slinutého karbidu.
Společnost OMEGA spol. s r.o., mění své logo - nové a moderní logo OMEGA GEARS
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně mění své logo! Společnost bude používat nové, moderní a také více vypovídající logo OMEGA GEARS.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Válcování závitů za studena pro zpevnění materiálu, odolnější proti korozi, okres Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá válcováním závitů za studena, jež dodává materiálům větší pevnost, velký výkon a přesný profil závitů. Válcujeme závity až do M30 a délky 3000 mm.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Strojírenská výroba - díly pro strojírenství, svařované sestavy
Společnost TRIOMETAL Nový Hrozenkov vyrábí díly pro strojírenství, svařované sestavy. Jde o široké spektrum dílů. Strojírenská výroba je naší hlavní činností. Působíme v regionu Zlín, Vsetín.
Atypické konstrukce, ocelové rámy, vany, brány-zakázková kovovýroba
Společnost TRIOMETAL vyrobí na zakázku atypické konstrukce, ocelové brány, skladovací rámy, vany a další svařované sestavy a konstrukce do 500kg. Působíme v lokalitě Vsetín, Zlín.
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.