Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

KTR CR - kloubové spojky, magnetické, lamelové, pružné spojky
Firma KTR CR vyrábí kvalitní spojky, určené pro pohony různých strojních zařízení. Druhy vyráběných spojek: - kloubové - magnetické - lamelové - zubové - pružné - přesné Spojky vyrobené v KTR CR jsou odolné proti opotřebení a mají dlouhou životnost. Firma KTR CR dále vyrábí hydraulické komponenty, tlumící prvky, nádrže, držáky ...
Výroba prodej brousící řezací vrtací leštící diamantové nástroje
Vyrábíme, opravujeme a vyvíjíme brousící, řezací, vrtací a leštící diamantové nástroje a CBN nástroje na opracování kovů, tvrdokovů, plošného skla, sklářského dekoru, optického skla, drahých kamenů, keramiky, grafitu, kamene a jiných tvrdých materiálů.
Střižné ohybové kombinované tažné prototypové nástroje Lanškroun
Nástrojárna, lisovna. Výroba, prodej: - střižné, ohybové, kombinované a tažné nástroje do maximální délky 2000 mm. - formy na vstřikování plastů - lisované kovové díly - plastové výlisky - prototypové nástroje a formy - přesné náhradní díly dle požadavku zákazníka.