Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Automatizace výroby - vývoj strojních zařízení a strojů
De & Co Hranice, s.r.o. je firmou specializující se na vývoj strojních zařízení a vývoj strojů.
Specialista na výrobu v oblasti kolejové dopravy s volnou kapacitou strojů a vybavení
Výrobní závod Olomouc (VZO) je výrobním závodem společnosti AŽD Praha a je zaměřen především na oblast kolejové dopravy s možností využití volných kapacit strojů externí firmou.
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Vývoj, konstrukce a dodávky strojních zařízení
Hledáte-li spolehlivou a zkušenou firmu se specializací na výrobu strojních zařízení, pak vám firma De & Co Hranice poskytne kompletní servis vývoje strojních zařízení, jejich dodávky a konstrukce.
Strojní zařízení - zakládací, kontrolní přípravky
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. se specializuje na optimalizaci výrobních procesů, výrobu strojních zařízení, zakládacích a kontrolních přípravků.
Kovovýroba - svařování v CO2, elektrickým obloukem
Hledáte-li šikovnou firmu, která je odborníkem na svařování v CO2 nebo elektrickým obloukem, tak je zde pro vás firma Elza z Olomouce, kteří jsou opravdu profesionály.
Kovovýroba, zateplení budov, soustružnické práce Přerov
OMIS s.r.o. provádí zateplování budov, veškeré zednické práce, dodává fasádní systémy, průmyslové podlahy pomocí povrchové úpravy pryskyřici. Soustružnické, frézařské, brusičské, zámečnické práce, strojní obrábění, válcování závitu, kovovýroba. Dále připravíme vaše vozidlo na STK - stanici technické kontroly.
Výroba, prodej řetězy, řetězů
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem řetězů již více než 100 let. Nabízíme výrobu a prodej těchto produktů: - důlní řetězy - rybářské řetězy - sněhové řetězy - závěsné řetězy - ochranné řetězy - zkoušené, nezkoušené - pro lesní hospodářství - nerezové řetězy - dopravníkové řetězy - tažený drát - komponenty pro řetězové elevátory.
Pracovní, přepravní stoly, výroba šasí, pásové dopravníky, zakázková výroba, sleva 20% Prostějov, Olomouc
Česká společnost Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky a kovovýrobu. Po domluvě se zákazníkem jsme schopni vyrobit atypické výrobky dle Vaší představy. Zaměřujeme se na: - pracovní a stříhárenské stoly - přepravní stoly - dopravníky podvěsné, pásové - dopravní stoly pásové - zakázková výroba - výroba svářenců a šasí - ...
Přidal s.r.o.
Strojírenská, zámečnická výroba Přerov
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. nabízí strojírenskou, zámečnickou výrobu na zakázku: - soustružení, frézování, vrtaní (svářence, odlitky, výpalky, výkovky) - výroba potrubí - potrubní dílce - plošiny, pochozí lávky - schodiště, zábradlí - tlakové nádoby - sila (zásobníky) - skříňové podavače - násypky - vakuové lisy.
Sněhové řetězy
Řetězárna a.s. Česká Ves nabízí výrobu, prodej: - sněhových řetězů: - vyprošťovací řetězy pro nákladní vozidla - řetězy pro osobní a užitkové automobily - sněhové řetězy s žebříkovou stopou pro užitková vozidla - sněhové řetězy s žebříkovou stopou pro traktory - sněhové řetězy s žebříkovou stopou pro pro autobusy a nákladní vozidla - ...
Sériová, kusová výroba satelitní převodovky Šumperk
Naše firma se zabývá sérivou výrobou i kusovou výrobou: - satelitní převodovky - ozubená kola - pastorky. Vyrábíme z materiálů třídy 11, 12, 15, 17 nebo slitin mosazi, bronzu, hliníku, textitu a plastických hmot. Vyrábíme včetně zušlechtění, cementování, kalení, nitridace, indukční kalení zubů a galvanického pokovení.
Rolny pro zakružovací stroje Šumperk
Nabízíme kvalitní zpracování výroby dle zadaných parametrů v co nejvyšší kvalitě a s dodržením všech předepsaných výrobních postupů: - výroba ozubených kol - obrábění - ostatní kovovýroba - rolny pro zakružovací stroje.
Pastorky, ozubená kola modulová Šumperk
Zabýváme se výrobou: - ozubená kola modulová válcová čelní se zuby šikmými - ozubená kola modulová válcová čelní se zuby přímými - pastorky následujících parametrů: - modul 0,4 až 12 - průměr 6 až 1000 mm. Díly vyrábíme včetně tepelného zpracování: - zušlechtění - nitridace - cementování - kalení - indukční kalení zubů - ...
CNC frézování, soustružení, konstrukce a výroba nástrojů Zábřeh
Nástrojárna firmy SKONAS CZ s.r.o. nabízí: - komplexní služby od konstrukčního navržení, technologického zpracování až po výrobu a odzkoušení lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Nabízíme: - konstrukce a výroba nástrojů - konstrukce nástrojů a forem - vzájemný převod CAD formátů - jednoúčelové stroje a montážní celky - ...
Elektroerozivní obrábění, výroba lisovacích nástrojů Zábřeh
Nástrojárna firmy SKONAS CZ s.r.o. nabízí komplexní služby od konstrukčního navržení, technologického zpracování až po výrobu a odzkoušení lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Nabízíme: - konstrukce nástrojů a forem - vzájemný převod CAD formátů - výroba lisovacích nástrojů - výroba nástrojů pro tváření za studena - ...
Řetězová kola zinkovaná, niklovaná se samomaznými pouzdry Šumperk
Nabízíme výrobu sérivou i kusovou: - satelitní převodovky - ozubená kola - pastorky do převodovek - řetězová kola zinkovaná, niklovaná se samomaznými pouzdry Vyrábíme z materiálů třídy 11, 12, 15, 17 nebo slitin mosazi, bronzu, hliníku, textitu a plastických hmot. Zajistíme kompletní výrobu na základě výkresové dokumentace ...
Výroba, prodej řetězy
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem řetězů již více než 100 let. Nabízíme výrobu a prodej těchto produktů: - důlní řetězy - rybářské řetězy - sněhové řetězy - závěsné řetězy - ochranné řetězy - zkoušené, nezkoušené - pro lesní hospodářství - nerezové řetězy - dopravníkové řetězy - tažený drát - komponenty pro řetězové elevátory.
Ozubená kola modulová, pastorky Šumperk
Zabýváme se výrobou: - ozubená kola modulová válcová čelní se zuby přímými - ozubená kola modulová válcová čelní se zuby šikmými následujících parametrů: - modul 0,4 až 12 - průměr 6 až 1000 mm - pastorky. Díly vyrábíme včetně tepelného zpracování: - zušlechtění - cementování - kalení - nitridace - indukční kalení zubů ...
Závěsné řetězy
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem řetězů již více než 100 let. Výroba těchto produktů: - důlní řetězy - rybářské řetězy - sněhové řetězy - závěsné řetězy - ochranné řetězy - zkoušené, nezkoušené - pro lesní hospodářství - nerezové řetězy - dopravníkové řetězy.