Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Horizontální vyvažovačka Hradec Králové - univerzální vyvažovací stroj - !!! NOVINKA !!!
Naše firma vlastní naprostou novinku - horizontální vyvažovačka - univerzální vyvažovací stroj - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Špičkové strojní vybavení - Horizontální vyvrtávačka
Zajistíme Vám prvotřídní strojírenskou výrobu, vlastníme kvalitní strojní vybavení včetně horizontální vyvrtávačky - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Výroba, opravy a renovace strojního zařízení
Na základě vašich požadavků rádi zpracujeme konstrukční plán, zajišťujeme i atypickou výrobu, i případnou montáž včetně dopravy a cenovou nabídku. Samozřejmostí je i poradenská služba.
Obrábění na CNC stroji opracování odlitků šedé litiny Hradec
Naše slévárna nabízí strojní nebo ruční formování a výrobu jader. Odpadají náklady na modelové zařízení a zaručujeme rychlé zhotovení finálního dílu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Zakázková kovovýroba Jičín - výroba a montáž ocelových konstrukcí
MH - KOVO, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou, výrobou ocelových konstrukcí, potrubních dílů pro odsávání-odprášení, výrobou odstředivých odlučovačů-cyklonů, náhradní díly v oboru slévárenství.
Kovoobrábění, strojní zámečnické práce Rychnov nad Kněžnou
Kovovýroba KOVO - Červený s.r.o., Rychnov nad Kněžnou, kovoobrábění, strojní zámečnické práce, soustružení, řezání, svařování a opracovávání kovů, výroba konstrukcí a dílů.
Plynové spalovací turbíny Hradec Králové - Vstupní a výstupní systémy turbín
Naše společnost vyrábí zařízení z nerezové a uhlíkové oceli dle předpisů ČSN a EN. Výrobu lze zajistit včetně strojního obrábění, povrchové úpravy a dopravy - AXIS a.s. Hradec Králové
Slévárna a strojírna - kusová výroba, odlitky šedé litiny v jakosti GG 20, GG 25
Nabízíme kusovou výrobu, odlitky do 3D tištěných forem, odpadají náklady na modelové zařízení, rychlé zhotovení finálního dílu - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Strojírenská výroba, komponenty a zařízení pro farmaceutický průmysl
Strojírenská výroba, stroje, komponenty, plošiny, nádrže, vozíky, zásobníky a výměníky pro farmaceutický průmysl vyrábí společnost Glatt - Pharma, spol. s r.o.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Výroba kovových rámů pro stroje a manipulační techniku
Výroba kovových rámů - ty jsou vhodné pro celý segment výroby, zemědělské stroje, stavební konstrukce, svařence, manipulační techniku a speciální konstrukce - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Výroba, servis, opravy strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu
Specializujeme se především na výrobu strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu, realizaci návrhů technologií a dodávky náhradních dílů - STROJÍRNY HOLDING a.s. Hradec Králové, Mladá Boleslav
Výroba svařovaných komponentů, dílů, svařování a kompletace
Naše firma se zabývá výrobou, opravou a dodávkou technologických zařízení na klíč - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Zakázková výroba strojů pro automobilový průmysl, drátovny, Vamberk
Zakázková výroba strojů, zařízení, linek pro automobilový průmysl, drátovny, svařování elektrod vyvíjí, vyrábí a dodává společnost VASPO VAMBERK, s.r.o.
Klasické jednopramenné ocelové lano –  lana vinutá klasickým způsobem
U nás nakoupíte jednopramenná lana vinutá klasickým způsobem - LANA VAMBERK s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Šnekové převodové skříně Hradec Králové v patkovém nebo přírubovém provedení
Nabízíme šnekové převodové skříně, které částečně upravujeme dle požadavku zákazníka - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Kovovýroba – přesné řezání laserem, KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Řezání laserem, kovovýroba - KUKO s.r.o. Červený Kostelec, zajišťujeme přesnou kovovýrobu za příznivé ceny
Dopravní nerezová zubová čerpadla Hradec Králové výroba s elektromotorem nebo variátorem
Vyrábíme dopravní nerezová zubová čerpadla s elektromotorem nebo variátorem, pro plynulou regulaci výkonu vhodná především pro potravinářský průmysl.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Strojírenská výroba nejen pro potravinářský průmysl - Hradec Králové
Ani potravinářský průmysl se dnes neobejde bez pomocníků v podobě nejrůznějších strojů, tedy produktů strojírenské výroby. Není divu. Vyrábět obrovské množství nejrůznějších potravin ručně by nebylo možné z časových ani ekonomických důvodů. Na pomoc proto přichází nejrůznější odstředivky, pásy a další strojní zařízení. Co ale dělat, když tyto ...
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, nádrží, potrubí a systémů pro spalovací turbíny
Kovovýroba, výroba zařízení z nerezové a uhlíkové oceli jako jsou vstupní a výstupní systémy plynových spalovacích turbín, ocelové konstrukce, nádrže, potrubní díly.
Zakázková kovovýroba - výkovky i stahováky, žíhání, obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Zakázková kovovýroba firmy STAKO Zápustková kovárna s.r.o. vyrábí výkovky i stahováky prostřednictvím žíhání a obrábění.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Zakázková kovovýroba, CNC obrábění kovů, soustružení, frézování
Kovoobrábění a zakázkovou kovovýrobu, s využitím moderních technologií, zajistí strojírenská výroba Josef Janeček, se sídlem Týniště nad Orlicí.
Výroba strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu a automobilový průmysl
Komplexní servis, včetně výroby strojů pro strojírenský a automobilový průmysl Vám zajistí firma STROJÍRNY HOLDING a.s. sídlící v Hradci Králové.