Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
CNC zpracování plechů, ohýbání, dělení trubek a profilů Třebíč
Kompletní služby ohledně zpracování plechů, jako je ohýbání a dělení trubek a profilů pro Vás na Vysočině poskytuje společnost FERRUM s.r.o. se sídlem v Moravských Budějovicích.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zámečnictví, zámečnická výroba - menší kovové konstrukce Vysočina
Profesionální zámečnické práce na Vysočině a výrobu kovových konstrukcí pro Vás poskytuje společnost FERRUM s.r.o. se sídlem v Moravských Budějovicích.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Pálení a řezaní CNC plazmou Třebíč, Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic poskytuje služby v oblasti řezání plechů a trubek plazmou na výkonných CNC strojích. Své služby poskytuje po celé Vysočině.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zámečnické práce Třebíč, výroba a montáž ocelových kontrukcí
Zámečnické práce Třebíč. Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou a montáží ocelových konstrukcí, které maximálně využívají vnitřní prostor uvnitř haly. Vyrábíme a montujeme nejen ocelové konstrukce, ale i vrata, mříže, stožáry, poklopy, jímky, zábradlí, schodiště i regály. V případě zájmu výroba z nerezu. Pro více informací neváhejte a ...
Zámečnictví, zámečnické práce Třebíč
Naše firma FERRUM s.r.o., působí v Moravských Budějovicích a mimo jiné se zabýváme také zámečnistvím, zámečnickými prácemi. Zámečnické práce provádíme profesionálně a kvalitně. Zámečnictví nabízíme již dlouhodobě. Používáme kvalitní technické stroje, a kvalitní materiály. V naší nabídce jsou ocelové palety, boxpalety, zábradlí, a malé kovové ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Pronájem a prodej lešení, stavební činnost, Třebíč, Vysočina
Nabízíme: Lešení: -fasádní lešení -prostorová lešení -pracovní věže, speciální lešení Stavební činnost: -instalatérské a topenářské práce -vrtání -sádrokartony -čištění povrchů tryskáním -fasády -podlahářské práce -zámečnické práce -zednické práce -malíři, natěrači -klempířské práce