Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar - kované výroby na zakázku
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar, je kovářství v Havlíčkově Brodě, které na zakázku vyrobí kované výrobky a doplňky jak do exteriéru, tak do interiéru.
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí Pelhřimov, kamenných soklů, ocelových mostů
Specializujeme se na mobilní tryskání, před povrchové úpravy a před úpravou povrchu, chemické čištěním ale i na restaurování památek.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, schodů, ocelových mostů
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, kamenných soklů, betonových ploch, schodů, ocelových mostů, potrubních tras, konstrukcí a nádrží.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Umělecké kovářství, zakázková výroba originálních prvků
Originální kované výrobky do interiéru i exteriéru, kovové brány, ploty, nábytek či netradiční bytové doplňky zhotovuje umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar.
3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů, díly pro motory, převodovky a šasi, průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba