Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Městský mobiliář - výroba čekáren a autobusových zastávek od ryze české firmy
Cestující hromadnou dopravou nemusí čekání na autobus trávit ve starých, pokreslených čekárnách. Je tu totiž firma Čekárny – bus (Zábřeh), která se zaměřuje na výrobu čekáren a autobusových zastávek.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Svařování hliníku, nerezu i oceli - tenkostěnné, tlustostěnné
Tenkostěnné i tlustostěnné svařování hliníku, nerezu a oceli vám zajistí zkušená společnost ABA Šumperk !
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Tváření plechů ohraňováním a lisováním vám zajistí odborníci z firmy ABA Šumperk
Pokud hledáte odborníky na tváření plechů, obraťte se na firmu ABA Šumperk, která vlastní speciální technologické vybavení pro tváření plechů, profilů i trubek.
Obráběcí centrum - kvalitní a přesné CNC obrábění
Pokud hledáte zkušeného odborníka v obrábění, který vám zajistí kvalitní a přesný výrobek, pak se obraťte na firmu ABA Šumperk, která se zaměřuje na CNC obrábění a to nejen pro celou Českou republiku.
Nástrojárna s výrobou náročných lisovacích a tvářecích nástrojů s nejvyšší pevností
WEBA Olomouc, s.r.o., firma zabývající se horkým tvářením a tvářením za studena. Využíváme nejmodernější výrobní postupy v oblasti nástrojařství a naše výrobky dodáváme předním výrobcům automobilů.
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Naše pracoviště jsme zprovoznili s nově pořízeným strojem představujícím horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC.
Kovovýroba - svařování v CO2, elektrickým obloukem
Hledáte-li šikovnou firmu, která je odborníkem na svařování v CO2 nebo elektrickým obloukem, tak je zde pro vás firma Elza z Olomouce, kteří jsou opravdu profesionály.
Nouzové otevírání dveří - zámečnictví v Šumperku
Ztratili jste klíče od bytu nebo jste si je omylem zabouchli? Zámečnictví Fab-service Milan Kocián Vám zajistí nouzové otevírání dveří v Šumperku a přilehlém okolí.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Otevírání zámků dveří, nonstop havarijní služba Šumperk
Kocián - fab - service se specializuje na bezpečnostní kování, nouzové otevírání zámků dveří a nonstop havarijní službu. Zabouchli jste si doma klíče nebo ztratili klíče? Firma Milan Kocián - fab – service v Šumperku vám s tím pomůže. Při nouzovém otevírání dveří, otevírá nouzově dveře bez poškození zámku dveří nebo zárubně. Firma Milan ...
Milan Kocián Kocián - fab - service
Kovovýroba, zateplení budov, soustružnické práce Přerov
OMIS s.r.o. provádí zateplování budov, veškeré zednické práce, dodává fasádní systémy, průmyslové podlahy pomocí povrchové úpravy pryskyřici. Soustružnické, frézařské, brusičské, zámečnické práce, strojní obrábění, válcování závitu, kovovýroba. Dále připravíme vaše vozidlo na STK - stanici technické kontroly.
Řezání kovových materiálů, ocelové konstrukce Olomouc
Potřebujete zastřešit venkovní prostor nebo jen udělat ocelovou konstrukci? Firma Elza se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou. Vyrábíme: - ocelové konstrukce, zábradlí, schodiště a lávky - zastřešování venkovních prostor - mříže ozdobné, bezpečnostní - dveře, vrata, ploty a branky - lavičky a stožáry - regály - ...
Technická pryž, výroba pryžových výrobků Prostějov
Gumárna se zabývá lisováním technické pryže a její kombinace s kovem a textilem. Firma Agrogum Myslejovice nabízí: - lisování technické pryže - technická pryž se kombinuje s kovem a textilem - lisování probíhá na etážových lisech - nabízíme široký sortiment používaných materiálů - výroba je převážně z tuzemských materiálů - díky ...
ZD Myslejovice, družstvo
Galvanické zinkování, pokovování, povrchová úprava kovů Prostějov
Nabízíme služby v oblasti povrchových úprav kovů, galvanické pokovování (pokovení): - povrchová úprava kovů - galvanické zinkování - galvanické povrchové úpravy kovů - zinkování ve slabě kyselé chloridové lázni - zinkování v alkalické bezkyanidové lázni - hromadné pozinkování - maximální náplň 60-80kg.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Zakázková, sériová kovovýroba, zámečnictví Olomouc
Zámečnictví Elza nabízí kvalitní zakázkovou i sériovou výrobu: - ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - lávky - zastřešování venkovních prostor - ozdobné mříže - bezpečnostní mříže - lavičky a stožáry - kotvící prvky, úchyty a konzoly - dveře, vrata, ploty a branky - regály - reklamní poutače - kovové konstrukce jakýchkoliv ...
Strojírenská, zámečnická výroba Přerov
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. nabízí strojírenskou, zámečnickou výrobu na zakázku: - soustružení, frézování, vrtaní (svářence, odlitky, výpalky, výkovky) - výroba potrubí - potrubní dílce - plošiny, pochozí lávky - schodiště, zábradlí - tlakové nádoby - sila (zásobníky) - skříňové podavače - násypky - vakuové lisy.
Nábytkové trezory, otevírání zámků, zámečnická pohotovost Šumperk
Milan Kocián Kocián - fab - service nabízí: - velký výběr - bezpečnostní trezory, stěnové a nábytkové trezory, zabudování trezorů do zdi, doprava a stěhování trezorů, záruční a pozáruční servis - bezpečnostní vložky - bezpečnostní kování - bezpečnostní dveře. Zámečnická pohotovost Šumperk: - nouzové otevírání bytů a domů - ...
Milan Kocián Kocián - fab - service
Elektrochemické leštění, moření a pasivace nerezových výrobků
Společnost ELLIT PLUS nabízí kapacity v oblasti elektrochemického leštění, moření a pasivace nerezových výrobků jakýchkoliv tvarů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý