Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Pokročilé broušení, frézování, vrtání tvrdých a křehkých materiálů
Výrobou a dodávkami vysoce přesných technologií pro pokročilé broušení, frézování a vrtání se zabývá společnost DMG MORI Czech s.r.o. S našimi stroji je vrtání tvrdých a křehkých materiálů hračka.
Kovovýroba, strojní kovoobrábění, soustružení, broušení, Brno
Strojní obrábění kovů a plastů, malosériová i kusová výroba, soustružení, broušení a frézování na zakázku zhotovuje společnost Kovovýroba Vladimír Vaněk.
Kalení, zušlechtění, cementování, žíhání kovů, speciální technologické postupy
Žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci, nitridaci, povrchové kalení, cementování a speciální technologické postupy nabízí firma Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Zakázkové kalení, kalírna, zušlechtění, cementace, povrchové kalení
Zakázková kalírna, tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů, žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci a další provádí firma Q.I.P. s.r.o., Brno.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Tryskání a lakování – nábytek, regály, bílá technika
Komplexní servis související s tryskáním a lakováním nábytku, regálů či bílé techniky poskytuje v okolí Brna-venkov prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kovové konstrukce, opěry, stojany pro propínavé rostliny - výroba, prodej
Dušan Josef Formánek je umělecký kovář a vyrábí kovové opěry, stojany a jiné konstrukce pro popínavé rostliny. Vyrábíme na zakázku, vybrané typy konstrukcí připraveno k prodeji.
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání, svařování kovů.
Navýšení skladovacích prostor a možnost tryskání větší výrobky díky nové velké výrobní hale
Kvalitní tryskání a práškové lakování i rozměrnějších výrobků, navýšení skladovacích prostor i snadnější nakládka a vykládka produktů zajistí nová velká výrobní hala firmy PLADO s.r.o. Brno-venkov.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.
Upínací a uchopovací technika, upínače nástrojů - výroba, velkoobchod a servis
Specialista na upínací a uchopovací techniku firma Schunk Intec s.r.o. Brno zajišťuje výrobu, velkoobchod i servis upínačů nástrojů a dodávku systémů a technologií pro obrábění.
Doménou uměleckého kovářství je i výroba přívěsků, prstenů a náušnic z damašku
O výrobu přívěsků, prstenů a náušnic z damascénské oceli (damašku) se vám postará firma Kovářství Jiří Čurda z Rešic, která je pověstná unikátním designem a precizností svých rukodělných prací.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kovoobrábění na zakázku, výkonné nástroje pro letectví, automobilový i energetický průmysl
Komplexní služby v oblasti obrábění kovů, soustružení a frézování poskytuje společnost WALTER CZ s.r.o. z Kuřimi. Pomáháme firmám zoptimalizovat a zefektivnit celý výrobní proces.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
CNC a klasické ohraňování, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků
Ohýbání plechů a jiných kovových materiálů může být mnohdy obtížné. Firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice provádí CNC a klasické ohraňování plechů, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Kovovýroba, kovoobrábění, CNC soustružení a frézařské práce
Zakázková kovovýroba, kovoobrábění – ocel, mosaz, měď, CNC obrábění, soustružnické a frézařské práce zajišťuje společnost KOVOKACHLÍK, Brno – venkov.
Dělení materiálu - řezání kovů laserem a plazmou, vysoká přesnost řezu
Dělení materiálu, řezání kovů laserem a plazmou, řezání libovolných tvarů a otvorů s vysokou přesností řezu provádí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek, zámečnická a karosářská výroba na zakázku od firmy AT Weldsteel s.r.o. v Brně - kvalitní práce zkušených strojírenských pracovníků.
Zakázkové práce - ohraňování, ohýbání a obrábění plechů a trubek
Potřebujete na zakázku ohraňování, ohýbání, sváření, obrábění nebo řezání plechů a trubek? Pak se obraťte na firmu firmu AT Weldsteel s.r.o. v Brně, která se zabývá kovovýrobou.