Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Sklepní kóje, školní šatny, kovovýroba – Terom
Firma Terom se sídlem v Chlumci nad Cidlinou se zabývá výrobou školních šaten, sklepních kójí, výsuvného lešení, školního nábytku, konstrukcemi pro ustájení koní. Školní šatny jsou sestaveny na míru a v barevné úpravě, dle výběru zákazníka. Školní šatny jsou vyrobeny z uzavřených ocelových profilů, vyplněných pletivem. Nosné sloupky jsou ...
Broušení, povlakování, leštění nástrojů pro obrábění, kovoobrábění Opava
PrecisTech CZ s.r.o. nabízí tyto služby: - kovoobrábění - broušení nástrojů pro obrábění - povlakování vstřikovacích forem - povlakování nástrojů na lisování, obrábění a stříhání - povlakování lisovacích a střižných nástrojů - leštění nástrojů na stríhání a lisování - ostření nástrojů - výroba speciálních strojů - tvarové ...
Třískové obrábění kovů Mělník
Společnost KOVOTRIO se specializuje na třískové obrábění kovů. Provádíme: - CNC obrábění - klasické seriové obrábění - frézování, vrtání, bezhrotové broušení, lisování, kompletace dílů - povrchové úpravy. Zajišťujeme: - komplexní služby od zajištění materiálu, po vlastní výrobu, povrchové úpravy, kompletace, balení a dovoz k ...
Strojírenská výroba, cnc obrábění lomnice nad popelkou, semily
Specializovaná komplexní výroba soustružených a frézovaných dílů v malých a středních výrobních sériích. Výroba speciálních upínacích prostředků. - Strojírenská výroba broušení, frézování, soustružení, montáž - CNC obrábění Vysoká kvalita výrobků: systém řízení jakosti dle požadavků normy ISO 9001:2008
Prodej membránové a piestové ventily Praha
Společnost REGADA Česká, s.r.o. Praha nabízí prodej membránových a piestových ventilů. Ventily: - membránové - piestové - piestové rozváděče. Další služby: - vysokofrekvenční kalení - zinkování - práškování - chemické niklování - broušení - obrábění na CNC strojích - další. Více info naleznete viz odkaz níže:
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Montáž ocelových konstrukcí, svařování, zámečnictví Frýdek
Naše společnost poskytuje veškeré strojní zámečnické práce dle individuálního přání zákazníka: - zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí - povrchové úpravy materiálů - výroba průmyslových schodišť, plotů, zabradlí, branek, bran, transportních vozíků - svařování - soustružnické práce. Disponujeme strojovým ...
Kovovýroba
Kovovýroba. Technologie: Obrábění: -použítí zejména CNC stroje. -CNC soustruhy -CNC obráběcí centra -CNC brusky Pro pomocné a speciální operace: -klasické soustruhy a frézky -vrtačky -pily pro řezání tyčí -pila pro řezání tabulí -pískování aj. Povrchová úprava: -jsme schopni provádět černění -ostatní ...
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Vibrační třidiče, formy pro lisování pryže Ostrava
SVG Ostrava nabízí strojírenskou výrobu: - vibrační třídiče - podavače - formy pro lisování pryže - pryžové výlisky. Práce: - svářečské - obráběčské - soustružnické.
Frézování Jičín Mladá Boleslav Hořice Jilemnice Trutnov Semily
Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o. má k dispozici volnou kapacitu na frézce. Můžete využít našich mnohaletých zkušeností. Kontaktujte nás a přesvědčte se o naší kvalitě.
Souřadnicová vrtačka Jablonec Liberec Pardubice Mladá Boleslav Turnov
Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o. nabízí volnou kapacitu na souřadnicové vrtačce - zajišťujeme přesné vrtání otvorů. Rádi budeme spolupracovat dlouhodobě i krátkodobě. Budeme velice rádi, když nás budete kontaktovat.
Přesné vrtání Jičín Semily Hořice Nová Paka Turnov Jilemnice
Nabízíme přesné vrtání otvorů a vyvrtávání děr na souřadnicové vrtačce. Dále nabízíme zakázkovou i sériovou výrobu forem a nástrojů. Využijte našich mnohaletých zkušeností. Odvádíme kvalitní práci a plníme dohodnuté termíny. Přivítáme dlouhodobou i krátkodobou spolupráci. Budeme velice rádi, když nás budete kontaktovat.
Elektromotory EM Brno - KOOPERACE
Nabízíme volné kooperace: - navíjení statorových či rotorových svazků - obrábění na výkoných CNC strojích - obrábění koster a štítů - výroba střižných a tvarovacích nástrojů a jejich servis - elektroerozivní vyřezávání - lisování statorových a rotorových plechů aj. Dále nabízíme výrobu motorů: - stejnosměrné a střídavé ...
Nástrojářské práce Turnov Semily Soustružnické práce Liberec Jablonec
Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o. zajišťuje nástrojářské a soustružnické práce. Nástrojářské práce zajišťujeme vlastní výrobní kapacitou na klasických konvenčních strojích a na CNC strojích
CNC frézování Semily Turnov Liberec Pardubice Jablonec
CNC technologie nabízí výrobu přesných a složitých dílů. - CNC frézování na 5-osém obráběcím centru - CNC frézovaní na 3-osém obráběcím centru - broušení - elektroerozivní obrábění - řezání drátem (v rámci kooperace)
Nástrojárna kovoobrábění Turnov Semily Liberec Jablonec Pardubice
Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o. - nástrojářské a soustružnické práce - kovoobrábění - výroba forem a nástrojů - sváření plastů ultrazvukem
CNC obrábění Semily Turnov Jablonec Liberec Pardubice Mladá Boleslav
Naše firma Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o. se zabývá CNC obráběním. Výroba probíhá na obráběcím centru na pětiosém CNC a na tříosém CNC. Zakázky zpracováváme způsobem 3D za použití CAD/CAM technologií.
Obrábění, lisování, vstřikování plastů, broušení, lisování, Opava
Naše společnost se zaměřuje na přesnou strojní výrobu. Vyrábíme formy pro vstřikování plastů, lisování, kování. Brousíme nářadí. Pracují u nás kvalitní obráběči, nástrojáři, konstruktéři.
Opracování kovů na CNC strojích, soustružení, frézování, broušení
Zaměřujeme se na strojírenskou výrobu a na opracování kovů na CNC strojích i na klasických strojích. Vyrábíme: - nářadí - speciální nástroje - jednoúčelové stroje - broušení nářadí.
Strojírenská výroba, CNC obrábění, broušení nářadí, Opava
Společnost TOP-MODERN spol. s r.o. se zaměřuje na strojírenskou výrobu, opracování kovů na CNC strojích a na klasických strojích. Výroba: - speciální nástroje - nářadí - jednoúčelové stroje - formy pro vstřikování plastů, kování, lisování - broušení nářadí. U nás pracují kvalitní obráběči, konstruktéři, nástrojáři.
Sváření plastů oprava servis vstřikovací formy Jičín Nová Paka
Nástrojárna, frézování, kovoobrábění. - opravy, servis vstřikovacích forem - konstrukce vstřikovacích forem - výroba forem a nástrojů - sváření plastů ultrazvukem - kovoobrábění.
Zámečnické svářečské práce zámečnictví kovovýroba galvanizace kovů žárové zinkování Liberec.
Naše firma Zámečnictví Kopecký Liberec je odborníkem na zámečnické a svářečské práce. Zajišťujeme tyto práce: - výroba mříží - výroba bran a branek - montáž plotů - montáže přístřešků - výroba stojanů, regálů, poliček - výroba svodidel - výroba pracovních stolů a podobné - úprava nářadí pro požární sport - povrchová úprava kovů ...
Stroje pro zakládání staveb Horažďovice.
Vyrábíme stroje pro speciální zakládání staveb. Vyrábíme vrtací nářadí-vrtné tyče, pažnice atd. Vyrábíme a renovujeme náhradní díly, Vyrábíme součástky, stroje a zařízení. Zakázková výroba na CNC strojích, včetně zámečnické.
Ohýbání a zakružování profilů Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Obráběcí a zámečnické práce Vysočina.
Nabízíme zámečnické a obráběcí práce. Výrobu ocelových konstrukcí, bran, vrat, schodišť, stolů, skříní regálů. Svařování a výroba z nerezi, svařování TIG, CO2. Obrábění oceli, plastů, teflonů, řezání ruční plazmou, stříhání a ohýbání plechů. Soustružení a frézování.
Zámečnictví Vysočina.
Provádíme veškeré svářečské a zámečnické práce včetně montáží: -svařování CO2 -stoly vč. elektroinstalace -garážová vrata -regály, skříně, stojany -fotbalové střídačky. Zajistíme povrchovou úpravu: -žárové zinkování -lakování práškovou barvou -kalení. Obrábění kovů, soustružnické práce, frézování.