Specializací nástrojáren je konstrukční zpracování, výroba a renovace tvářecích nástrojů, forem, měřících přípravků a automatizací. K této činnosti patří také frézování, soustružení, řezání, ohýbání, lícování, broušení, vrtání, hloubení, propalování a další činnosti včetně využívání moderních technologií.

Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Výroba přesných strojních součástí podle dodané dokumentace nebo vzorků
Pokud potřebujete vyrobit přesné strojní součásti, pak postačí jen dodat dokumentaci nebo vzorky součástí firmě ZV - Nástroje s.r.o. a o vše ostatní se vám už postarají.
Galvanoformy, vývoj, výroba forem PUR, maskovací šablony pro světlomety
Činnností firmy KAPA Zlín je výroba forem pro zpracování PUR pěny, vakuové tvarování i galvanoforem pro zpracování PVC. Vyrábí i galvanoplastické a maskovací šablony pro světlomety.
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví i zdravotnictví
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví, zdravotnictví i elektrotechniku vám vyrobí nástrojářská firma ZV - nástroje Vsetín.
Výroba nástrojů, přesných součástí, měřidel
Hledáte nástrojářskou společnost, která Vám na zakázku vyrobí nástroje, přípravky, měřidla, tvářecí či řezný nástroj?
Vytlačovací nástroje, stroje na vytlačování, vyfukování plastů, koextrudovaní
Firma COMPUPLAST navrhuje a vyrábí linky a nástroje pro vytlačování plastů, strojní zařízení pro vytlačování plastů: - vytlačovací hlavy, kalibry a linky Vytlačovací nástroje: - vytlačovací hlavy - chladící evakuované kalibry a vany Dodáváme, vyrábíme vytlačovací nástroje na: - profily měkké - těsnění, zahradní hadice i s ...
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Nástrojárna, lisovací nástroje, pro tváření plechu, TOOL TECH CZ, 3D souřadnicové měřící zařízení Zlínský kraj
Nástrojárna TOOL TECH CZ nabízí výrobu: - kontrolní a měřící přípravky - lisovací nástroje pro tváření plechů - přesné součásti a náhradní díly (kusová výroba) - přípravky upínací, montážní, svařovací - opravy forem pro vstřikování plastů a tlakové lití kovů - zařízení na ofukování emulze. Lisovací nástroje: - kombinované ...
Kontrolní a měřící přípravky, nástrojárna, přesná strojní, kusová výroba Vsetín, Zlínský kraj
Nabízíme výrobu: - kontrolní a měřící přípravky - lisovací nástroje pro tváření plechů - přesné součásti a náhradní díly (kusová výroba) - přípravky upínací, montážní, svařovací - opravy forem pro vstřikování plastů a tlakové lití kovů - zařízení na ofukování emulze. Obráběcí stroje, elektroerozivní stroje a CNC obráběcí centra ...
Výroba nástrojů na plasty
Jako nástrojárna s dlouholetou tradicí nabízíme spolupráci ve výrobě forem na vstřikování plastů výrobě vytlačovacích nástrojů na plasty střižných nástrojů strojních dílů dle požadavku nástrojařské práce
Strojírenská výroba, CNC obrábění, soustružení Zlín
Nabízíme strojírenskou výrobu a kovoobrábění: -CNC obrábění: -precizních a kompletně opracovaných rotačních dílů z oceli -CNC soustružení: -přesné soustružení dílů z nerezové oceli dle přání zákazníka -zušlechtění oceli s vysokou kvalitou Zajištění obrábění komplexně opracovaných rotačních dílů v kombinaci soustružení, vrtání, závitování a ...
Výroba přesných strojních dílů a chirurgických nástrojů Zlín
Nástrojárna a lisovna ROSTRA s.r.o. nabízí výrobu : Přesné strojírenské díly: -kusová a malosériová výroba strojních dílů z ocelí, lehkých a barevných kovů a plastů s možností povrchových úprav -CNC frézování -elektroerozivní obrábění -soustružení -broušení -sériová a hromadná výroba na automatickém soustruhu. Chirurgické nástroje: -k ...