Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Výroba a instalace nového výtahu, využití státní dotace na výtah
Výrobu a instalaci nového výtahu zajišťuje ostravská společnost CENOK - výtahy, a.s., která Vám také pomůže zajistit všechny potřebné náležitosti k využití státní dotace na instalaci výtahu.
CENOK - výtahy, a.s.
Zvedací plošiny s ovládacím panelem - široký výběr, ochrana proti přetížení
Zvedací plošiny s ovládacím panelem a ochranou proti přetížení nabízí spolehlivá firma ČEMAT trading, spol. s r. o., která dodává široký výběr zvedacích plošin.
Výroba, oprava, odborné repase hydraulických zvedáků, heverů
V oboru hydrauliky má společnost OHS - hydraulika velké zkušenosti. Specializuje se na výrobu, opravy a repase hydraulických zvedáků, heverů. Sídlíme v Hradci nad Moravicí blízko Opavy a Ostravy
Bezbariérové výtahy a invalidní plošiny pro vozíčkáře a invalidy
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi a servisem bezbariérových výtahu a plošin pro invalidy a vozíčkáře. Působéme po celém okrese Opava a Ostrava.
Kompletní rekonstrukce, modernizace a servis výtahů od profesionální firmy
Kompletní výměnou, rekonstrukcí, modernizací i servisem výtahů se zabývá společnost CENOK - výtahy, a.s. z Ostravy, která své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském, Zlínském i Olomouckém kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Nové výtahy i rekonstrukce výtahů včetně servisu
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Rekonstrukce a modernizace výtahů - mějte bezpečnější a modernější výtah
Bezpečnější a modernější výtahy díky společnosti VÝTAHY SILESIA s.r.o., která se v Krnově, Bruntále a okolí zabývá rekonstrukcí výtahů.
Zdvihací technika, revize, inspekce, školení, poradenství, Ostrava
Revize, inspekce, revizní zkoušky a školení v oblasti zdvihací techniky provádí certifikovaný odborný technik Ing. Petr Holub ze společnosti PH poradce servis s.r.o. z Ostravy.
Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Náhradní díly pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku – prodej, dodávka
Dodávku náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku Vám zajistí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Mechanismy pro zvedání a manipulaci - hřebenový zvedák Brano
Mechanismy pro zvedání a manipulaci nabízí BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí v okrese Opava. V nabídce naleznete hřebenový zvedák Brano.
Prodej, montáž, servis, revize hydraulické jeřáby HMF
Prodej, montáž, servis i revizi hydraulických jeřábů HMF v Ostravě realizuje společnost UNICON Ostrava, s.r.o., která je specialistou v této oblasti.
Výroba výtahů, modernizace, komponenty
Jsme ryze česká firma vyrábějící výtahy a výtahové komponenty. Zabýváme se také kompletními i částečnými modernizacemi starých výtahů. Máme rozsáhlou síť obchodních partnerů po celé české republice i slovensku se kterými spolupracujeme. Máte - li zájem o nezávaznou nabídku - nacenění vaší realizace - dejte nám vědět a my ji pro Vás zdarma ...
Vázací prostředky, zvedací, manipulační technika Ostrava
Vázací prostředky, zvedací i manipulační techniku dodává společnost Pavlínek s.r.o., která se specializuje také na související sortiment a příslušenství nejen pro profesionály. Dále se zabývá servisem, opravou a revizí vázacích prostředků. V našem e-shopu i na prodejně nabízíme: - řetězové vazáky a komponenty - textilní vazáky a ochrany - ...
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Převody do vlastnictví, bytové družstvo Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo v Opavě, správa bytového fondu provádí údržbu, správu, poradenství: - domy, byty, nebytové prostory - převody do vlastnictví - evidenci členů družstva - stavební povolení, ohlášky, přihlášky - vodoinstalatérské, plynařské, elektroinstalační práce, revize - opravy, servis výtahů.