Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení - podle autorizovaného certifikátu
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení vydává autorizovaná a certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně. Technické inspekce provádíme v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Servis výtahů nonstop, servisní práce u stávajících a nových výtahů, generální opravy výtahů dle norem Brno
Nonstop záruční i pozáruční servis všech druhů výtahů, splňujeme nejvyšší požadavky na kvalitu, servis výtahů, pohotovost nonstop Brno.
Bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny - Desta, Balcancar, Hyster a další
Firma VZV-VESELÝ poskytuje kromě nových vysokozdvižných vozíku i bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny. V široké nabídce najdete značky Desta, Balcancar, Hyster, Toyota a další.
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit při koupi VZV - kompletní servis
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit, jak se rozhodnout při koupi nového VZV vám poradí firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která zajišťuje na Znojemsku kompletní servis a služby v oblasti VZV.
Osobní, nákladní i lůžkové výtahy pro nové i stávající budovy, odborná montáž, servis
Spolehlivé a ekologické výtahy dodává společnost GMV Martini CZ, s.r.o. sídlící v Brně – Královo Pole. K dispozici máme bohatý výtahový sortiment včetně komponentů a příslušenství.
Hydraulická čela a plošiny pro vozidla a přívěsy, dodávka a montáž
Hydraulická čela a plošiny pro různé typy vozidel a přívěsů, zasouvací, standardní či pro tělesně postižené dodává, montuje a servisuje CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o., Brno.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Nové vysokozdvižné vozíky Hyundai za akční ceny - výkonné, praktické a úsporné VZV
Hodonínská firma VZV-VESELÝ poskytuje manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky. Nově má vysokozdvižné vozíky značky Hyundai, které Vás překvapí nejen svou praktičností, ale také úsporou.
Vysokozdvižné přepravní vozíky k prodeji nové i použité
Vysokozdvižné přepravní vozíky k prodeji nové i použité, manipulační technika značky Desta, Balcancar, Jungheinrich, Hyster od firmy VZV-VESELÝ v Hodoníně.
Kompletní zajištění služeb pro zdvihací zařízení a výtahové šachty
Spolehlivý partner pro zajištění kompletních služeb včetně projekce, dodávky a servisu vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet je společnost Elvýz s.r.o.
Kvalitní servis a opravy výtahů, generální revize zdvihacích zařízení
Několikrát do roka je nutná odborná prohlídka výtahů. Kvalitní a odbornou kontrolu vašeho výtahu a výtahové šachty vám zajistí společnost ELVÝZ nedaleko Břeclavi a Mikulova.
Výkonné hydraulické a elektrické výtahy, které šetří životní prostředí
Šetřete přírodu s hydraulickými a elektrickými výtahy brněnské firmy GMV Martini CZ, s.r.o., která nově do výroby zavádí výtahy, které šetří životní prostředí.
Velkoobchod, prodej výtahů - osobní, nákladní, domácí a autovýtahy
osobní, nákladní, domácí výtahy, autovýtahy, agregáty s elektromagnetickými ventily, kabiny - dle přání zákazníka, velkoobchodní prodej
Zakázková výroba výtahů pro přepravu automobilů, autovýtahy
Zakázkovou výrobu výtahů pro přepravu automobilů, autovýtahy pro parkování v budovách a další druhy výtahů zajistí firma GMV Martini CZ, s.r.o.
Velkoobchod, prodej výtahů - osobní, nákladní, domácí a autovýtahy
komponenty pro hydraulické výtahy, teleskopické písty, výtahové kabiny, rámy pro zavěšení, autovýtahy, nákladní, domácí, osobní výtahy
Generální opravy, servis, rekonstrukce a montáže výtahů
rekonstrukce a montáže výtahů, generální opravy, servis,, revize a další služby spojené se zdvihacími zařízeními zajistí na Brněnsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu a další služby ohledně výtahů zajistí firma GMV Martini CZ, s.r.o.
Revize a servis výtahů, odborné prohlídky zdvihacích zařízení
Odborné prohlídky výtahů, montáž, revize, servis zdvihacích zařízení, generální opravy, rekonstrukce a další zajistí na Zlínsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Výtahy, generální servis, revize a opravy, montáže výtahů
Výtahy, generální servis, revize, montáže, odborné prohlídky výtahů a výtahových šachet zajišťuje profesionál v oboru firma ELVÝZ, s.r.o. ve Zlíně
Generální servis a revize výtahů a výtahových šachet, montáže, opravy, revize Znojmo
Montáže a opravy výtahů, ale i generální opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet provádí naše firma ELVÝZ s.r.o. Znojmo.
Odborné prohlídky výtahů, servis, opravy výtahů a zdvihacích zařízení, Vysočina
Opravy, rekonstrukce, servis, revize, odborné prohlídky a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení, ale i montáže opláštění výtahových šachet provádí firma ELVÝZ, s.r.o.
Výtahy osobní, lůžkové, domácí, nákladní-výroba, prodej Brno
autovýtahy, výtahy lůžkové, osobní, nákladní, domácí, hydraulické, záruční i pozáruční servis, technické poradenství, rámy pro teleskopické písty
Komponenty pro osobní, nákladní a automobilové výtahy
domácí, nákladní,osobní výtahy, autovýtahy, kabiny dle přání zákazníka, technické poradenství, teleskopické písty
Montáž, servis a opravy výtahů a zdvihacích zařízení | Třebíč
Hledáte firmu provádějící servis, opravy a montáže výtahů? Pak neváhejte a obraťte se na nás! Naše společnost ELVÝZ, s.r.o. se zabývá generálními opravami, rekonstrukcemi, revizemi a zkouškami vyhrazených zdvihacích zařízení. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001. Součástí našich služeb je i školení techniků. Provádíme kompletní ...
Zvedáky,zvedací zařízení, hevery
Potřebujete zakoupit zvedací zařízení či jednoduchý zvedák? Zjistili jste že Vám v automobilu chybí hever? Neváhejte se obrátit na naši společnost. Naše firma se zaměřuje na prodej a nákup manipulační techniky, jeřábů, navijáků atd. V našem sortimentu naleznete hydraulické zvedáky, hevery, zvedací stoly, ozubnicové zvedák, vakuové manipulátory, ...