Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Systém odvětrání, ventilační turbíny Lomanco Zlín, Uherské Hradiště
Barevné ventilační turmíny Lomanco jsou na prodej u firmy Klempos - střechy, s.r.o. Tento systém odvětrání je velmi úsporný. Působíme převážně v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Oprava, servis, montáž domácí, průmyslové chlazení, klimatizace Zlín
Firma Reimer chlazení klimatizace jesoukromá firma zabývající se prodejem, montáží, opravami a servisem chladícího zařízení s klimatizací domácích a průmyslových. Máme dlouholetou zkušenost a praxi v oboru a umíme plnit ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků. V našem velkobchodě si můžete vybrat z nabídky kvalitních klimatizací a chlazení. ...
Prodej koupelnové, krbové, požární ventilátory Zlín
Kompletní nabídku ventilátorů pro větrání a odsávání vzduchu najdete pouze u Ventilátory Zlín Karel Ušela. Nabízíme špičkovou kvalitu s odborným personálem. Naleznete u nás ventilátory všech druhů a jejich příslušenství: Axiální, semiradiální i radiální: -nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární, do výbušného prostředí, ...
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Klimatizace a vzduchotechnika, Zlínský kraj
Jsme odborníci na klimatizace, tepelná čerpadla a technologie chlazení. Jsme registrovaným dodavatelem v programu zelená úsporám. Dodáváme a montujeme: - chladírenské technologie - chladící a mrazicí boxy - chlazení sklepů - VZT zařízení. Díky nám si můžete sami vybrat, jestli budete mít doma teplo nebo zimu. V naší nabídce najdete ...
Dodávka, montáž tepelná čerpadla, vzduchotechnika, klimatizace Vsetín
TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. nabízí dodávku a montáž: Tepelných čerpadel: - řešení pro nízkoenergetické domy, novostavby i modernizace - využívají bezplatně tepelnou energii z okolního prostředí Klimatizace a chlazení: -odvlhčují a chladí prostředí Vzduchotechniky.
Prodej, oprava, montáže, servis chladícího zařízení Zlínský kraj
Reimer chlazení klimatizace nabízí - prodej, oprava, montáže, servis chladícího zařízení: - klimatizace do kancelářských a bytových prostor - domácí a průmyslové chlazení a klimatizace - náhradní díly pro chladírenská zařízení a klimatizaci - chladničky, mrazničky, ledničky pro domácnost - chladírenské zařízení pro obchody, hotely, ...
Montáže klimatizací do kancelářských, bytových prostor Kroměříž
Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -klimatizace do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě).
E-shop stavební vzduchotechnika, vzduchovody
Na našem e-shopu naleznete - stavební vzduchotechniku, vzduchovody: - flexo potrubí - kruhové potrubí - tvarovky - montážní příslušenství - plastové potrubí a tvarovky - průmyslové hadice - čtyřhranné potrubí - ED Flex system - odsávací ramena - tvarovky čtyřhranné.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Rekuperace, rekuperace tepla, rekuperace vzduchu
Rekuperace tepla: "Centrum energetický úsporné výstavby domů" od projektu po výstavbu včetně technologií. Měření, posuzování, konzultační činnost: -vzduchotechnika, vzduchotechniky -klimatizace -chlazení -rekuperace (úspora až 30% na vytápění, eliminace výskytu radonu).
Eurokomfort systém rekuperace vzduchu pro rodinné domy Zlín
Eurokomport, rekuperace vzduchu: -jedná se o ucelený systém pro rodinné domky určený k topení, chlazení a větrání celého objektu -pomocí systému nucené ventilace a úpravy vzduchu udržujeme vnitřní mikroklima pod kontrolou -tento systém se postará o udržení nastavené teploty v místnosti v létě i v zimě, a také se postará o řízené větrání v ...
Nízkoenergetické a pasivní domy Zlín
Nabízíme rekuperaci, teplovzdušné vytápění a centrální klimatizování nízkoenergetických a pasivních domů: - zajistíme vše od projektu pro realizaci - vše s centrálním ovládáním - řešení zajistí nejnižší možné provozní náklady vašeho domu - teplovzdušné vytápění, centrální klimatizace, rekuperace tepla, ohřev TUV tepelným čerpadlem.
Klimatizace, rekuperace, teplovzdušné vytápění Zlín
Nabízíme klimatizace, rekuperace, teplovzdušné vytápění: -teplovzdušné vytápění, centrální klimatizace celého domu, rekuperace tepla, ohřev TUV tepelným čerpadlem -zajistíme vše od prováděcího projektu, až po konečnonu realizaci -vše na jeden ovladač -řešení zajistí co nejnižší provozní náklady Vašeho domu -vhodné pro novostavby, možnost ...
Zámečnická, vzduchotechnická výroba, vjezdové systémy Zlín
Firma KT-KOVO, s.r.o. nabízí služby v oblasti klempířské, zámečnické a vzduchotechnické výroby. Poskytujeme dodávky a montáž: - vzduchotechniky - oplocení - samonosné brány - vjezdové systémy - automatická vrata - zámečnické konstrukce - ocelové konstrukce - montáž polykarbonátových desek.
Krbové a koupelnové ventilátory, rekuperační jednotky Zlín
Nabízíme prodej koupelnových ventilátorů, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a krbové ventilátory. Rekuperační jednotky: - značky Akor, Dore, Enex - větrací jednotky s rekuperací tepla - instalace v moderních rodinných domech s nízkou infiltrací - snížené náklady na vytápění Ventilátory: -koupelnové a WC (Elicent, ...
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Klimatizace, rekuperace, teplovzdušné vytápění Zlín
Nabízíme klimatizace, rekuperace, teplovzdušné vytápění: -teplovzdušné vytápění, centrální klimatizace celého domu, rekuperace tepla, ohřev TUV tepelným čerpadlem -zajistíme vše od prováděcího projektu, až po konečnonu realizaci -vše na jeden ovladač -řešení zajistí co nejnižší provozní náklady Vašeho domu -vhodné pro novostavby, možnost ...
Nízkoenergetické a pasivní domy Zlín
Nabízíme rekuperaci, teplovzdušné vytápění a centrální klimatizování nízkoenergetických a pasivních domů: -zajistíme vše od projektu pro realizaci -vše s centrálním ovládáním -řešení zajistí nejnižší možné provozní náklady vašeho domu -teplovzdušné vytápění, centrální klimatizace, rekuperace tepla, ohřev TUV tepelným čerpadlem.