Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, Praha
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, odstranění prachu, mastnoty, plísní z potrubí VZT Vám zajistí naše společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha.
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky VZT, rotační kamerou Praha
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky, zjišťování a odstraňování závad, revize, monitoring ležatého i stoupacího VZT potrubí zajistí společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha 4.
Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Systémy chlazení pro elektrotechniku Praha
Vysoké teploty mohou poškodit elektronické komponenty v nejrůznějších elektroinstalacích. Hledáte proto kvalitní chlazení pro skříňové rozvaděče? Nebo snad střešní ventilátory pro průmyslové objekty? STEGO Czech s.r.o. se zabývá návrhem a následnou realizací chladicích systémů pro nejrůznější elektrotechnická zařízení. V nabídce najdete tři ...
Stegojet - výkonný vestavěný ventilátor pro ochlazení zdrojů tepla, prodej Praha
Pokud potřebujete zajistit cílené ochlazení zdrojů tepla, pak je tu kompaktní, výkonný vestavěný ventilátor Stegojet, ideální řešení od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Pronájem chladících jednotek vyřeší problémy s chlazením Praha
Stojíte nad problémem, jak ideálně vyřešit otázku klimatizace či chlazení? Pak se obraťte na společnost TRANE ČR, skutečné specialisty v oboru.
Čistička vzduchu s technologií Streamer a Ururu -  dokonalá rovnováha vlhkosti ve vaší domácnosti
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING Vám nabízí čističku vzduchu s technologií Streamer a čističku vzduchu Ururu.
Chladící jednotky prodej Praha - jednotky fan coil a vzduchotechnické jednotky
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. nabízí prodej chladící jednotek.
Autorizovaný prodej klimatizací TOSHIBA Praha
Společnost KLIMA-CLASSIC je spolehlivým dodavatelem kvalitních klimatizací TOSHIBA, které jsou díky rozmanité nabídce určené do všech prostor. Klimatizace TOSHIBA jsou nabízeny ve třech hlavních skupinách, podle toho, kde se používají: - RESIDENTAL – vhodné do bytů a rodinných domů díky maximálně tichému provozu, čištění a filtrace ...
Montáž klimatizace Praha – nesnadná instalace, snadné použití
Firma Klima - Classic poskytuje kompletní služby v dodávání a montáži klimatizací po celé republice. Jsou předním dodavatelem klimatizací značky Toshiba v České republice. Jejich služby zahrnují veškerou práci spojenou se zabudováním klimatizací. Technik navštíví prostor, kam chcete klimatizaci nainstalovat, proměří prostor, navrhne typ ...
Prodej vzduchotechniky – čističky vzduchu, větrací systémy Praha
Vzduchotechniku, čističky vzduchu,větrací systémy to vše od firmy Daikin. Udržovat příjemné klima a čerstvý vzduch v komerčních objektech je poměrně náročné, avšak ne s čističkami vzduchu a větracími systémy od firmy DAIKIN. Výhody větracích systémů a čističek jsou nenahraditelné: - Vytvoření zdravého a čistého prostředí – odvod ...
Klimatizace do kancelář a bytů Praha - značka TOSHIBA Vám zajistí maximální komfort a kvalitu
Společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r. o. je největším dovozcem klimatizace Toshiba do České republiky. Poskytujeme klimatizace do malých běžných kanceláří ale i bytů.
Chladící jednotky pro obchody a komerční projekty - prodej Praha
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r. o. nabízí výrobu a prodej chladících jednotek.
Vzduchotechnické jednotky pro čistý vzduch kdekoli  - Praha
Kvalitní a čistý vzduch je v řadě průmyslových, nebo lékařských objektech zcela zásadní.
Klimatizační systém s jednou vnější jednotkou pro chlazení či vytápění více místností
Klimatizační systém, kde na jednu vnější jednotku napojíme až 4 vnitřní jednotky, které vynikají moderní invertorovou technologií a lze je volně kombinovat Vám dodá Remko s.r.o., z Prahy.
Chladicí jednotky pronájem Praha  -  pro Vás rychlé a efektivní řešení
TRANE Praha je odborníkem na chladicí jednotky. Objevil se u vaší chladicí jednotky problém nebo náhle přestala fungovat?
Tepelná čerpadla a nástřešní jednotky - chlazení i vytápění domu Praha
Potřebujete klimatizovat váš dům, ohřívat v něm vodu nebo zajistit vytápění? A co takhle všechno v jednom? Je to možné s tepelnými čerpadly od společnosti Trane ČR.
MDV dělené klimatizace split a multi-split s jednou či více vnitřními jednotkami
Dělené klimatizace MDV dováží a distribuuje společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. z Prahy. Klimatizační systémy split a multi-split s venkovní jednotkou a jednou či více vnitřními jednotkami.
Kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily
Představujeme Vám nezávislé klimatizace pro nákladní vozy Cool Top Vario, neboli kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily.
Čerpadla kondenzátu pro klimatizace Toshiba Praha
Součástí klimatizace jsou i čerpadla kondenzátu. Pro klimatizace značky Toshiba je možné zakoupit čerpadla kondenzátu řady BlueDiamond, a to od společnosti KLIMA-CLASSIC. V nabídce čerpadel naleznete hned tři řady, a to: - MiniBlue (určeny pro klimatizace s chladícím výkonem do 10kW, s technologií rotační membrány) - ...
Komerční klimatizační řešení - teplotní standard po celý rok (Praha)
Stálá teplota po celý rok i uvnitř velkého obchodního centra či restaurace? Je to možné díky komerčnímu klimatizačnímu řešení Daikin. Ať je venku mráz nebo svítí slunce, naše klimatizační řešení vám zajistí příjemnou teplotu, která se nemění. To vše navíc levně a ekologicky. Myslíte si, že klimatizační řešení pro komerční prostory je vždycky ...