Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Vzduchotechnika splňující nejpřísnější podmínky Domažlice - projekt a instalace
Vzduchotechnika je v dnešní době stále žádanější. Je však potřeba vybírat si spolehlivého výrobce, který dodržuje všechny potřebné technologie. Právě takovou společností je PROKAT invest.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ...
Odsávání výfukových zplodin Plzeň.
Odsávání výfukových zplodin: -návrhy a řešní a zajištění projektové dokumentace -vlastní dodávky a montáž zařízení -ventilátory -odsávací hadice -koncovky pro odsávání -najíječe odsávacích hadic -pojezdové sběrače.
Prodej chladícího zařízení Plzeň.
Prodej a montáž chladicích zařízení, kompaktních tepelných čerpadel vzduchua klimatizačních jednotek. Fotovoltaické systémy.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Chladící agregáty zn. CARRIER, Plzeň.
Transportní chladící agregáty zn. Carrier. Tepelná čerpadla Carrier systémů - země-voda, vzduch-voda. Autoklimatizace. Fotovoltaické systémy. Výstavba chladících a mrazících boxů.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.