Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Střešní klimatizace dodávkových aut, autobusů i sanitek - individuální přístup a řešení
Klimatizační jednotky jsou velkými pomocníky jak si zajistit příjemný pobyt ve vozidle.
Pravidelný a odborný servis Vaší klimatizace a vzduchotechniky
Servis vzduchotechnického a klimatizačního zařízení dle pokynů a doporučení výrobce - pravidelná údržba zvýší efektivitu a zajistí úsporu energií,All Klima Servis Nový Bydžov
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Projekce vzduchotechniky Havlíčkův Brod - KOVO vzduchotechnika
Naše firma KOVO vzduchotechnika k nim patří. Odvedeme kvalitní a kompletní práci v oboru projekce vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
ELKLIMA - klimatizace Pardubice
ELKLIMA - klimatizace Pardubice vhodné řešení pro letní měsíce. Klimatizace zařídí příjemné a rychlé ochlazení co nestojí mnoho peněz. ELKLIMA - klimatizace Pardubice mají cool řešení pro váš byt dům či kancelář! Klimatizace skýtá mnoho možností pro vaši kancelář, provoz či dům. Mají nespočet výhod, které jistě každý ocení. Jedna z nich je ...
Tropický vánek lze vytvořit i v budově pomocí kvalitní vzduchotechniky
Kvalitní servis a bezmála dvacet let zkušeností v oboru vzduchotechnika dělá z firmy Pavel Kozák – HASKO jedničku na trhu ve vzduchotechnice.
Spolehlivé klimatizace od osvědčených výrobců | Mladá Boleslav
Zabývá se dodávkou a montáží vzduchotechniky ­pro všechny obory průmyslu, zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Průmyslové a diagonální ventilátory od předního dodavatele
Široký výběr ventilátorů pro průmyslová odvětví seženete jedině od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která je předním zástupcem pro Českou a Slovenskou republiku a zabývá se výrobou ventilátorů.
Klimatizace kuchyňský prostor | Pardubice
Klimatizace kuchyňský prostor je jednou z našich činností, kterou precizně ovládáme a věnujeme se jí v centrále v Pardubicích. Specifická klimatizace do gastronomických provozů, vyžaduje speciální důraz na čistotu, snadné ovládání, desinfekci, mytí a údržbu. Nejběžnější variantou klimatizace pro kuchyňský prostor, jsou klimatizace z ...
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.
Vzduchotechnika od projektu po servis - Elklima s.r.o.
Navrhnout vzduchotechniku od projektu po servis nás baví - Elklima s.r.o. Mít dobré pracovní a domácí prostředí je přece nutnost. Vhodně zvolená vzduchotechnika dokáže divy. Projekt, montáž a servis vzduchotechniky zajistí renomovaná firma Elklima s.r.o. Pardubice. Pracujeme rychle a zároveň kvalitně za přijatelné ceny po celé ČR. ...
Montáže a servis klimatizací Ekoklima A/C - příjemné a čisté prostředí
V našich komplexních službách jsou zahrnuty servis, údržba i opravy klimatizací.
Montáž a servis klimatizačních zařízení - dělená, okenní, mobilní klimatizace
Připravte se na letní dny - dělená, okenní i mobilní klimatizace Vás osvěží. Montáž a servis klimatizačních zařízení provádí firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která Vám také poradí s výběrem.
MDV dělené klimatizace split a multi-split s jednou či více vnitřními jednotkami
Dělené klimatizace MDV dováží a distribuuje společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. z Prahy. Klimatizační systémy split a multi-split s venkovní jednotkou a jednou či více vnitřními jednotkami.
Kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily
Představujeme Vám nezávislé klimatizace pro nákladní vozy Cool Top Vario, neboli kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily.
Klimatizace, montáž klimatizačních zařízení, klimatizace pro budovy Hodonín
Klimatizace, montáž klimatizačních zařízení, klimatizace nástěnné, okenní, centrální a pro budovy od firmy AGTEK s.r.o. v Hodoníně.
Teplená čerpadla, systém vzduchotechniky, rekuperace - příjemné a zdravé bydlení
Příjemné a zdravé bydlení vám zajistí tepelná čerpadla, systém vzduchotechniky a rekuperace od společnosti ARCTIS Čeleda, s.r.o. v Havířově., která se zaměřuje na prodej, servis a montáž.
Vzduchotechnika pro průmysl i veřejné prostory - Pardubice
Čistý vzduch, který splňuje požadavky i těch nejpřísnějších provozoven? To ve společnosti Elklima Pardubice specializující se na vzduchotechniku hravě zařídíme. Již od roku 1991 totiž nabízíme kompletní řešení vzduchotechniky a klimatizace pro soukromé objekty, průmyslové stavby i provozovny. Když se řekne regulace vzduchu, každý si vybaví ...
Vzduchotechnika a klimatizace od projekce po montáž Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. je firma s dlouholetou tradicí v oboru vzduchotechnických zařízení a klimatizací.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Rekuperace - nejlepší větrání rodinných domů | Pardubice
Rekuperace je nejlepší variantou větrání rodinných domů. Už žádná vlhkost, plíseň nebo zvýšený obsah CO2 ve vašem příbytku. Zastavte se u nás v Pardubicích, vše Vám rádi vysvětlíme. Rekuperaci Vám provedeme při rekonstrukci či nové výstavbě domu. Rekuperace je jednoduchý a účinný systém větrání. Naši pomoc ocení zvláště v zimě, kdy nejen ...
Zakázková výroba vodních chladičů Příbram
Zakázkovou výrobou vodních chladičů se zabývá česká firma FRISCO s.r.o. již více než deset let. Použít vodní chladiče je výhodné z několika důvodů: - Větší tepelná kapacita než vzduch - Minimální rozměry výměníků s maximálním výkonem - Ideální materiály pro vodní chlazení - ...