Chcete komfort a pohodlí i při domácím či firemním úklidu? S touto činností vám pomůže kompletní nabídka úklidové a čistící techniky jako podlahové mycí stroje, čisticí stroje na okna a eskalátory, plošiny, vysokotlaké čističe, vysavače, extraktory a čističe koberců, zametací stroje, jednokotoučové mycí stroje a další úklidová a čistící technika.

Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Okenní a podlahový program – stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství
Produkty okenního a podlahového programu nakoupíte na e-shopu mopyprouklid.cz. Dodáváme podlahové a okenní stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Jarní akce Husquarna – vysokotlaké čističe s bohatým příslušenstvím za zvýhodněné ceny
S mytím Vaší kamenné zídky, terasy, chodníku nebo automobilu Vám pomůžou vysokotlaké čističe Husquarna, které nyní nakoupíte za zvýhodněné jarní ceny u Agroservis Holý.
Utěrka z netkané textilie Multitex® Premium
Na absorbci tekutin, ale také na leštění nábytku, či zrcadel Vám pomůžou naše útěrky z netkané textilie Multitex® Premium.
ZVG CZ s.r.o.
Úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a vozíkem – prodej přes e-shop
Usnadněte si úklid díky úklidovým sadám od firmy Falko F a L s.r.o. Na našem e-shopu zakoupíte úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a plastovým vozíkem za skvělé ceny.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Dodávka, distribuce úklidové techniky - vozíky na úklid, stěrky, hadříky
Dodávkou a distribucí širokého sortimentu úklidové techniky, jako jsou vozíky na úklid, stěrky, hadříky, kbelíky, mopy a úklidové prostředky, se zabývá firma Falko F a L s.r.o.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Výroba a prodej uklízecích mopů - podlahové, kuchyňské, kapsové, zametací
Výrobou a prodejem uklízecích mopů, jako jsou mopy kuchyňské, kapsové nebo zametací, se zabývá firma Falko F a L s.r.o. Patříme mezi nejvýznamnější dodavatele úklidových pomůcek v České republice.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Profesionální odstraňování graffitů pomocí speciálního vybavení k čištění fasád
Speciální vybavení pro profesionální čistění fasád od nečistot a graffitů a jiné moderní technologie zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Renovace povrchu elastických podlah, ochranné nátěry pro sport
Kvalitní produkty určené pro renovace povrchu elastických podlah i ochranné nátěry pro sport dodává a zajišťuje specialista v oboru, firma DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Centrální vysavače pro suché, mokré vysávání v rodinných domech i halách
Vysavače pro centrální vysávání v komerčních budovách, rodinných domech i halách dodá firma Valčík - s pobočkou Zlín a Brno. Jsou vhodné pro suché i mokré vysávání.
Ekologické úklidové a čisticí prostředky prodejEkologické úklidové a čisticí prostředky prodej
Ekologické prostředky jsou nezbytné při řešení úniků látek, při ekologických havárií anebo k efektivní prevenci. Společnost SITA CZ se zabývá prodejem nejrůznějších úklidových i čisticích prostředků: - Koberce a hady - Havarijní soupravy - Sypké sorbenty - Obaly na nebezpečné ...
Prodej čistících strojů, průmyslových vysavačů, sacích systémů Brno
Pokud potřebujete čistící stroj do Vaší firmy, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma S.U.P. spol. s r.o. & CLEANFIX, s.r.o. , má sídlo v Brně a zajišťuje prodej a dodávku čistících strojů, průmyslových vysavačů a sacích systémů. Rádi Vám poradíme s výběrem stroje a poskytneme Vám servis i konzultaci. Průmyslové vysavače se ...
Prodej, půjčovna průmyslových mycích automatů a vysavačů Brno, Jihomoravský kraj
Jestli přemýšlíte o pronájmu nebo půjčení průmyslového vysavače, neváhejte a vyzkoušejte nás. Naše společnost S.U.P. spol. s r.o. & CLEANFIX, s.r.o., se zabývá prodejem, pronájmem a servisem průmyslových mycích automatů a vysavačů. U nás máte na výběr průmyslové vysavače a komplexní sací systémy v různých provedeních. Průmyslové vysavače ...
Průmyslové vysavače pro odstranění hrubých nečistot i kapalin | Brno, e-shop
Průmyslové vysavače online na e-shopu nabízí S.U.P. Brno. Když se řekne vysavač, většina z nás si pravděpodobně vybaví přístroj, který má doma každý a s jehož pomocí pravidelně uklízíme naše domy či byty - tedy přístroj, bez kterého si lze úklid představit jen těžko. Běžné vysavače jsou sice vhodným pomocníkem pro vykonávání obvyklých domácích ...
Extrémně odolné rohože ZVG pro čistící zónu vchodu a provozu
Řešení čistoty pomocí odolných rohoží pro čistící zónu vchodu a provozu i do Vaší domácnosti, či firmy od společnosti ZVG AG. Objednávejte už dnes.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej a servis švýcarských čistících systémů
Sháníte prodejce, nebo půjčovnu švýcarských čistících systémů? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Jsme česká pobočka švýcarského výrobce profesionálních čistících systémů CLEANFIX Reinigungssysteme AG. V ČR a na Slovensku fungujeme již od roku 1994. Zabýváme se distribucí, prodejem, půjčovnou i servisem švýcarských čistících systémů. Pro ...
Mycí automaty, stroje pro mytí podlah Brno Modřice
Hledáte dodavatele čistících strojů či průmyslových vysavačů? Vyzkoušejte firmu S.U.P. spol. s r.o. & CLEANFIX, s.r.o. - velkoobchodní i maloobchodní prodejce čistících strojů, průmyslových vysavačů a sacích systémů. Děláme servis, poradenství a konzultace. Průmyslové vysavače jsou převážně určené na odsávání usazeného prachu, kapalin a ...
Mikrovlákenné Praktitex Pro®
Mikrovlákenné Praktitex Pro®: -vysoce kvalitní utěrky z mikrovlákna (tzv. švédské utěrky) -40x40cm, 300g/m2 -80% Polyester / 20% Polyamid -modré, žluté, zelené růžové, bílé -velmi pevné a objemné -nepouští chloupky -vysoká sorpční kapacita -možno až 300 x vyprat v na 60°C -použití v průmyslové výrobě i zdravotnictví, gastronomii ...
ZVG CZ s.r.o.
Zametače, zametací zařízení Bořetice
Společnost GreenMech, s.r.o. se sídlem v Bořeticích nabízí univerzální zametací zařízení, zametací kartáče, zametače, které slouží k zametání a odstraňování nečistot v průmyslových areálech, skladech, na farmách,, ve firmách,ve velkoobchodech, na stavbách, na silnicích a komunikacích, Dají se použít všude kde se tvoří nečistoty. Zametací ...
GreenMech, s.r.o.
Půjčovna nářadí Břeclav, Hustopeče
Firma IVK, s.r.o. - zajišťuje mimo jiné také půjčovnu profi nářadí. Nářadí půjčujeme na prodejně profi nářadí v Hustopečích a Břeclavi. Půjčíme nářadí na různé práce, například nářadí určené na vrtání, různé bourání, broušení, na řezání, vysávání, hutnění, odvlhčování, na topení.. Stačí jen zavolat, nářadí si zamluvit a zarezervovat na našich ...
IVK, s.r.o.
Vlhčené utěrky Polytex® wiper bowl
Vlhčené utěrky Polytex® wiper bowl. Vlhčené utěrky z netkané textilie v kyblíku Polytex® wiper bowl a Multitex® wiper bowl: -vysoce kvalitní utěrky z polypropylenu/viskózy v odběrovém kyblíku -72 útržků 25x25cm -připravené k okamžitému použití -odstraňují nečistotu a zbytky od lepidel, dehtu, uhlí, krve, trávy, žvýkaček atd. -použití ...
ZVG CZ s.r.o.