Strojírenský průmysl je v ČR tradičním odvětvím, které se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a servisem zařízení a strojů. Nedílnou součástí tohoto odvětví jsou CNC zařízení, stroje obráběcí, frézovací, vrtací a soustružnické, dále stroje a zařízení ohýbací, lisovací, vyvažovací, protahovačky, svěráky, pily, brusky.

CNC kovoobráběcí stroje, soustruhy - instalace, montáž i generální opravy
Pracovníci z firmy BOSTEC s.r.o. ze Zlínského kraje, kteří mají vysoké odborné znalosti v oblasti generálních oprav CNC kovoobráběcích strojů a soustruhů vám také zajistí jejich instalaci a montáž.
Modernizace obráběcích strojů, soustruhů pro zvýšení produktivity výroby
Společnost BOSTEC se zaměřuje na modernizace starších obráběcích strojů, soustruhů v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Touto cestou lze zvýšit produktivita výroby a snížit provozní náklady.
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Pozáruční, záruční servis, opravy obráběcích, kovoobráběcích strojů
Profesionální záruční i pozáruční servis u obráběcích, kovoobráběcích strojů Vám poskytne firma BOSTEC s.r.o., která působí převážně v lokalitě Zlínský kraj. Provádí běžné a generální opravy strojů.
Nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům
Společnost BOSTEC Holešov z regionu Zlínský kraj dodá nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Použité obráběcí, kovoobráběcí stroje, soustruhy-zprostředkování nákupu, prodeje
Firma BOSTEC Vám pomůže sehnat použité kovoobráběcí stroje, soustruhy. Jako prodejce obráběcích strojů má kontakty, zajistí zprostředkování nákupu i prodeje.Působnost-Zlínský kraj.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Modernizace staršího, obráběcího stroje, centra, soustruhu
Společnost BOSTEC provádí modernizace u staršího obráběcího stroje, centra, soustruhu, seřízení na jiné technologie. Působíme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Diamantové brusné kotouče, 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky
Firma Stroje JMK Kroměříž je zkušený dodavatel strojů pro broušení a speciálních strojů. Dodáme 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky i diamantové brusné kotouče.
Oprava, servis obráběcích, tvářecích, zemních strojů-Kroměříž
Preventivní prohlídky, běžné opravy i rychlý servis obráběcích, tvářecích a zemních strojů provádí v okrese Kroměříž firma Pavič Petr. Zajišťujeme servis pro tato zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje - soustruhy, frézky, brusky, lisy hydraulické, výstředníkové, excentrické, paketovací - zemní stroje - bagry, nakladače - stroje pro ...
Soustružnické, obráběčské, frézařské práce i servis pro kovoobráběcí stroje
Firma BOSTEC z okresu Kroměříž nabízí nejen servis pro kovoobráběcí stroje, ale také na strojích provádí soustružnické, obráběčské a frézařské práce.
Opravy kovoobráběcích strojů, vícevřetenových automatů Kroměříž, Zlín
Ve firmě BOSTEC s.r.o. Holešov provádíme generální a střední opravy, modernizace kovoobráběcích strojů a vícevřetenových automatů - převážně realizujeme zakázky v okrese Kroměříž a Zlín. Zajistíme záruční, pozáruční servis i preventivní údržbu a seřízení. Instalace, montáže, nákup, zprostředkování prodeje: -kovo obráběcích strojů, ...
Výroba nástrojů na dřevo, kov a plast
VYDONA s.r.o. vyrábí nástroje na zakázku dle přání zákazníka a to nástroje na dřevo, plast a kov. Naše výrobky jsou kvalitní díky naší nejmodernější technologii pro obrábění těchto nástrojů. Nejen výroba je pro nás důležitá, ale jsme tady i pro našeho zákazníka v rámci poradenství jelikož máme v daném oboru letité zkušenosti. Výroba nástrojů na ...
Prodej, servis CNC strojů Johnford, Viper, Lilian
Firma Machine Group s.r.o. nabízí prodej, servis a poradenství v oblasti CNC strojů značky Johnford, Viper a Lilian: - CNC vertikální a horizontální frézovací centra - CNC soustružnické centrum - CNC horizontální soustruhy - CNC vertikální soustruhy - CNC vertikální centra - paletové - CNC portálová centra - krytovaná - CNC ...
Nástrojárna, lisovací nástroje, pro tváření plechu, TOOL TECH CZ, 3D souřadnicové měřící zařízení Zlínský kraj
Nástrojárna TOOL TECH CZ nabízí výrobu: - kontrolní a měřící přípravky - lisovací nástroje pro tváření plechů - přesné součásti a náhradní díly (kusová výroba) - přípravky upínací, montážní, svařovací - opravy forem pro vstřikování plastů a tlakové lití kovů - zařízení na ofukování emulze. Lisovací nástroje: - kombinované ...
Ruční a pneumatické nářadí, sady vrtáků, frézovací nástroje Zlín
Nabízíme prodej: -nářadí a nástrojů pro strojírenství, stavebnictví a kutily: -ruční, elektrické a pneumatické nářadí TONA, STANLEY, ZBIROVIA, AJAX, NAREX Bystřice -tvrdokovové nástroje -elektrické nářadí NAREX Česká Lípa -pneumatické nářadí NAREX Lázně Bělohrad -upínacího nářadí -závitořezné nástroje -řezné nástroje značky ...