Strojírenský průmysl je v ČR tradičním odvětvím, které se zabývá návrhy, výrobou, prodejem a servisem zařízení a strojů. Nedílnou součástí tohoto odvětví jsou CNC zařízení, stroje obráběcí, frézovací, vrtací a soustružnické, dále stroje a zařízení ohýbací, lisovací, vyvažovací, protahovačky, svěráky, pily, brusky.

Nákup prodej použité obráběcí stroje
Společnost Vido stroje s.r.o. se zabývá nákupem a prodejem použitých obráběcích strojů. Nákup a prodej: - nářadí - příslušenství - nástroje - náhradní díly. Další naše služby: - poradenství. Více info naleznete viz odkaz níže:
Instalace a zprovoznění obráběcích strojů Praha
Společnost CNC invest, s.r.o. se zabývá instalací a zprovozněním obráběcích strojů. Služby: - zprovoznění strojů - instalace strojů - zaškolení obsluhy - údržba strojů - programování - dodávka technologií. Více info naleznete viz odkaz níže:
Diamantové orovnávače pilníky, CBN kotouče nože, brusivo MEISTER
Výroba, prodej diamantových nástrojů: 1. Diamantové orovnávače : - jednokamenné broušené, nebroušené orovnavače - vícezrné orovnávače - orovnávače rotační pro orovnání CBN kotoučů v keramické vazbě DR.KAISER - rotační orovnávače, rotační kladky profilovací DR.KAISER - orovnávací prachové agregáty - orovnávací destičky 2. brousící ...
Export obráběcí a tvářecí stroje
Strojimport a.s. patří mezi přední vývozce českých a slovenských obráběcích a tvářecích strojů, který významnou měrou přispěl k dobrému renomé výrobních značek českých a slovenských strojů ve světě. Kromě exportních a importních operací v oblastech tvářecích a obráběcích strojů se Strojimport specializuje i na další příbuzný sortiment a ...
Výroba, prodej a servis obráběcí centra
Společnost CIVEST Praha s.r.o. zajišťuje výrobu, distribuci, prodej a servis obráběcích center. Naše produkty: - kartonážní stroje - stroje na výrobu kabelů a lan - stroje na výrobu pružin - obráběcí stroje na ozubená kola. Více informací naleznete na našich webových stránkách.