CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výroba a prodej průmyslových robotů
Společnost ELPA KUPEČEK, spol. s r.o. je autorizovaným systémovým integrátorem průmyslových robotů v České republice i v zahraničí. Rozdělení průmyslových robotů podle typu využití: - skladové hospodaření - paletizace a depaletizace - sváření v ochranné atmosféře - farmacie - strojírenství - bodové sváření - lepení - lakování ...
Výroba a opravy hydraulických systémů Bílina
Nabízíme Vám výrobu a servis hydraulických zařízení. Vyrábíme: - hydraulické válce - hydraulické agregáty - hydraulické pohony - vysokotlaké hadice. Zajišťujeme generální opravy hydraulických systémů. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Žáruvzdorné vyzdívky pecí
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. provádí opravy a rekonstrukce žáruvzdorných vyzdívek pecí. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Teplice sklářské tavící pece
Nabízíme Vám výstavbu a projekci sklářských a průmyslových pecí. Naše produkty: - sklářské tavící pece - speciální sklářské pece - průmyslové pece - ocelocé konstrukce - ocelové komíny. Provádíme: - rekonstrukce a opravy žárotechnických výzdivek pecí - servis - poradenská a konzultační činnost. Více informací naleznete na ...
Výroba kovoobráběcích strojů
Společnost TOS VARNSDORF a.s. se specializuje na výrobu horizontálních frézovacích a vyvrtávacích strojů a obráběcích center. Naše produkty: - horizontální vyvrtávačky stolové - horizontální vyvrtávačky deskové - horizontální obráběcí centra - speciální stroje - příslušenství. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Výroba horizontální obráběcí centra
Společnost TOS VARNSDORF a.s. vyrábí a dodává horizontální obráběcí centra. Horizontální obráběcí centra: - TOStec PRIMA - TOStec OPTIMA - TOStec VARIA. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Technologie pro pěstování, sklizeň a zpracování chmele
Společnost Chmelařství, družstvo Žatec dodává na český i zahraniční trh výrobky pro pěstování, sklizeň a zpracování chmele. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Stroje a zařízení
NSKS je skupina podnikatelů působících samostatně nebo pod hlavičkou NSKS se zaměřením na výrobní, montážní a kontrolní stroje automatizovaných linek, obráběcí stroje pro zpracování kamene, různé průmyslové stroje a části technologií a v neposlední řadě i obchodní činnost. Jsme schopni nabídnout kompletní zajištění od vytvoření výrobní a elektro ...
Systémy Commonrail Most
Společnost Autoopravna Peleška opravy a testování vysokotlakých čerpadel a vstřikovacích systémů Commonrail. Systémy Commonrail pro čerpadla: - Bosh, Delphi, Siemens, Denso. Provádíme: - měření výtlaku, podtlaku sání a těsnosti vysokotlakého čerpadla - měření účinnosti vysokotlakého ventilu - opravy či výměny komponentů - - ...
Výroba hydraulických lisů Teplice
Společnost Pracovní stroje Teplice, spol, s r.o vyrábí hydraulické lisy. Lisovací technika: - paketovací lisy - hydraulické lisy - hydraulické tvářecí lisy - hydraulické jednoúčelové lisy - pneumaticko-hydraulické lisy - vulkanizační lisy - nosiče forem - lisování a balení cupaniny.
Servis lesní a zahradní technika Litoměřice
Společnost Pavel Krejza - SVK provádí servis lesní a zahradní techniky. Servis pro: - malotraktory - rotační kypřiče - sekačky na parkovou a vysokou trávu - vyžínače - žací traktory - plečky - mulčovače - motorové pily - křovinořezy - zahradní traktory - sněžné frézy.