CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Technika pro farmu - stroje a mechanizace pro zemědělství -  doručení do 24 hodin
Potřebujete si usnadnit a zrychlit Vaši práci třeba na poli či farmě? Náš e-shop představuje sortiment zboží techniky pro farmu a stroje pro zemědělství.
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Robotická pracoviště, dopravníky pro výrobní společnosti
Kompletní robotizaci pracovišť a automatizovaných technologických celků nabízí společnost elTomas s.r.o. Provozovnu společnosti najdete v Bělé pod Bezdězem v okrese Mladá Boleslav.
Elektrické pece na míru, vozové, nahřívací i sušárny
Průmyslové elektrické pece pro zpracování kovů, skla, nástrojárny, laboratoře na zakázku zhotovuje společnost Elektrické pece Svoboda – Václav Svoboda, Světice u Říčan.
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Robotizované soustružnické pracoviště s horizontálními nebo vertikálními soustruhy
Společnost CZ.TECH Čelákovice se zbývá výrobou a prodejem robotizovaných soustružnických pracovišť. Druhy pracovišť - SP 15 CNC, SPV 20/40 DUO, ALR 200 a 300, SP 15 TRIO a také SP 15 s portálem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Počítačky a manipulátory archů nejen pro tiskárny a výrobny cenin
Společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Prahy nabízí počítačky archů, které ocení tiskárny, výrobci cenin, knihtiskaři i balírny archů.
Elektrické pece pro průmysl, kalírny, nástrojárny, laboratoře, výroba na zakázku
Elektrické pece na zakázku Vám vyrobí experti na průmyslové pece ze společnosti Václav Svoboda ve Světicích u Říčan. Kvalitní pece s dlouhou životností a za příznivou cenu.
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Postřikovací technika, výroba postřikovačů, přestavby a servis, díly od renomovaných značek
Postřikovače dle Vašich individuálních požadavků Vám vyrobí společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany z okresu Benešov. Opravíme a přestavíme Váš postřikovač tak, aby Vám posloužil ještě mnoho let.
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Bezúdržbový dopravník pro přepravu zeleniny
Šetrný a rychlý způsob přesunu očištěné zeleniny z pračky k dalšímu zpracování zajistí nerezový dopravník od společnosti CONTRA Praha, s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Řezání závitů snadno a rychle umožní závitořezný stroj REMS Magnum
Řezání závitů ve výrobních podnicích, halách, dílnách pracujících s kovem a v průmyslu rychle a snadno zajistí závitořezný stroj REMS Magnum.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
CNC frézování na moderních strojích, sériová výroba na CNC strojích
Nabízíme profesionálně odvedenou práci na špičkových CNC strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín, Praha
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Postřikovače, rosiče do sadů a vinic, výroba, prodej náhradních dílů
Postřikovače s manuálními či hydraulickými rameny, rosiče do sadů a vinic, náhradní díly mechanizace vyrábí a prodává společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany.
Kvalitní příslušenství pro Váš Traktor ZETOR Velim včetně přívěsů a valníků
Specializujeme se především na kvalitní příslušenství pro Váš traktor ZETOR Velim včetně přívěsů a valníků - Jan Kuchař – Velim prodej a servis traktorů Zetor