CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výtahové klece protiváhy tlačítkové ovladače Ústí nad Orlicí
Výroba, servis, montáž, prodej: - tlačítkové ovladače do výtahů - výtahové klece, protiváhy - montáž nových výtahů - rekonstrukce stávajících výtahů - servis výtahů.
Prodej čistírenské linky mykací posukovací stroje Ústí nad Labem
Použité a repasované textilní stroje, náhradní díly. Prodej: - čistírenských linek - mykacích strojů - posukovacích strojů - bezvřetenové dopřádacích strojů - skacích strojů - vzduchových a jehlových sestav - pletacích strojů. Náhradní díly.
PLATFORM CZ prodej pronájem montážních plošin
PLATFORM CZ je česká firma sídlící v České Třebové, zabývající se prodejem i pronájmem montážních plošin. Naše firma má dlouholetou tradici a mnoho zkušeností. Prodáváme a pronajímáme nejen nové, ale i starší montážní plošiny. Jako novinku nabízíme plošinu ISUZU D-MAX s dosahem 14 metrů. Firma PLATFORM CZ prodává montážní plošiny se všemi ...
Sleva prodej kompresory pístové šroubové náhradní díly Pardubice
Kompresory: Připravte se nejen na cyklistickou sezónu... ...a ušetříte až 14.900,-Kč. 10% sleva na vybrané kompresory + zdarma cyklistický dres. Akce platí od 15. 1. do 30. 4. 2011 !!!
Úprava tlakového vzduchu sušičky filtry separátory Pardubice
Úprava tlakového vzduchu Než je stlačený vzduch k dispozici v místě odběru v nejlepší kvalitě, musí být dokonale upraven. Díky tomu se prodlouží životnost Vašeho pneumatického nářadí a strojů a ušetří Vám náklady na údržbu a chrání zdraví zaměstnanců a životní prostředí. Prodej, servis, oprava: - kondenzační sušičky - absorpční sušičky - ...
Náhradní díly pro továrny mlýnských strojů Pardubice
Stroje a zařízení, náhradní díly a opravy pro výrobky bývalé firmy: - TMS - Továrny mlýnských strojů Velmi krátké dodací lhůty – do 24 hodin od podání objednávky. Dostatečné skladové zásoby. Kvalitní zákaznický servis a poradenství.