Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Lesní lanový naviják UNIFOREST  - lesnické navijáky pro traktory s hydraulickým i mechanickým ovládáním
Kvalitní lesní navijáky pro traktory a malotraktory seženete u firmy B AGRO Březová s.r.o. se sídlem u Opavy a Ostravy. Dodáváme lesnické lanové navijáky UNIFOREST s dlouhou životností.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Lisy na balíky SIPMA - svinovací a vysokotlaké lisy, stroje na balení a lisování balíků slámy, sena a senáže
Lisy na balíky SIPMA dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy a Ostravy. Vybrat si můžete svinovací i vysokotlaké lisy pro lisování slámy, sena i senáže.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Zemědělská, lesní a zahradní technika Opava - eshop s lesní technikou a zemědělskými stroji
Eshop s lesní technikou a zemědělskými stoji najdete u firmy B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy, která prodává zemědělskou, lesní i zahradní techniku.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Komunální technika  – kvalitní vysavače, kartáče, mechanické zametače, zametací stroje
Komunální techniku najdete u nás ve společnosti B ARGO Březová, a to jak v naší pobočce, tak i na e-shopu. Vybírat můžete kvalitní komunální vysavače, kartáče, mechanické zametače a zametací stroje.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Hydraulické pohony strojírenských zařízení pro použití s vysokými silami
Hydraulické pohony strojírenských zařízení, které jsou vhodné pro použití s vysokými silami dodává společnost Ekosys, s.r.o. v Ostravě, která se zabývá komplexním řešením hydraulických systémů.
Projektování, servis hydraulických a pneumatických zařízení - komplexní služby
Komplexní služby v oblasti projektování a servisu hydraulických i pneumatických zařízení zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na jejich náhradní díly.
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Hydraulická zařízení, montáž a servis, odborné opravy paletových vozíků a multikár, Havířov
Profesionální servis motorů, válců i čerpadel u hydraulických systémů poskytuje společnost HZ mont, s.r.o. Havířova Dolní Suchá. Opravíme a seřídíme veškeré hydraulické pohony, stroje i zařízení.
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Důlní kolový nakladač pro podzemní doly a provozy je vhodný pro práci v náročných podmínkách
Důlní kolový nakladač vhodný pro práci v podzemních dolech splňuje vysokou úroveň bezpečnosti pro obsluhu i okolí, schopný pracovat i v těžkých podmínkách. Vyrábí a dodává společnost FERRIT s.r.o.
Lechler - přesné průmyslové trysky pro rozstřik s příslušenstvím
Průmyslové trysky značky Lechter s příslušenstvím nabízí servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem u Opavy. Trysky jsou vhodné pro rozprašování a rozstřik.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Sklápěčové zemědělské korby v mnoha provedeních - jednostranné, dvoustranné i třístranné
Sklápěčové zemědělské korby pro všechny typy podvozků a v mnoha provedeních od jednostranných až po třístranné vyrábí společnost Porgest, a.s. - výrobu zajistíme pro celý Moravskoslezský kraj.
Robotické pozemní systémy - vysoce automatizovaný kolový robot pro armádu
Budoucností každé vyspělé armády jsou robotické pozemní systémy, a proto je zde firma VOP CZ, která se zaměřuje na vývoj vysoce automatizovaného kolového robota Taros V2.
Výroba a repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení
Společnost OHS Hydraulika z Opavy se zaměřuje na výrobu a repasi hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.
Sklizňové a zemní práce - ochrana rostlin, hnojení, servis traktoru
Sklizňové a zemní práce v Opavě nabízí firma Zemědělská a. s., která poskytuje hnojení, ochranu rostlin a také servis traktorů.
Mulčovače Tehnos, traktory Branson, navijáky Uniforest a další - lesnická, strojírenská i stavební technika na jednom místě
B-AGRO Březová s.r.o. je společnost představující kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis na vše.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Výroba, oprava, odborné repase hydraulických zvedáků, heverů
V oboru hydrauliky má společnost OHS - hydraulika velké zkušenosti. Specializuje se na výrobu, opravy a repase hydraulických zvedáků, heverů. Sídlíme v Hradci nad Moravicí blízko Opavy a Ostravy
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Výroba dílů na zakázku pro zemědělské stroje včetně práškového lakování
Výrobu dílů na zakázku pro zemědělské stroje zajišťuje společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na práškové lakování.