Pro výrobu, manipulaci, montáže a měření jsou potřebné také jednoúčelové a speciální stroje a zařízení vyráběné dle specifických požadavků zákazníků. Můžete si tak nechat na míru vyrobit automatické linky, montážní stanice, dopravníky, upínací zařízení, separátory, karusely, poloautomaty, testery, lisy, děrovače, aplikátory a jiné speciální stroje.

Výroba hydraulických lisů Teplice
Společnost Pracovní stroje Teplice, spol, s r.o vyrábí hydraulické lisy. Lisovací technika: - paketovací lisy - hydraulické lisy - hydraulické tvářecí lisy - hydraulické jednoúčelové lisy - pneumaticko-hydraulické lisy - vulkanizační lisy - nosiče forem - lisování a balení cupaniny.
Sněžná děla technický sníh zasněžení sněhová vločka Hradec
Společnost AUDRY CZ a.s. se zabývá montáží, prodejem, opravami a servisem tepelné a zasněžovací techniky. V současné době je naše společnost jedinou společností s nabídkou tepelné a zasněžovací techniky působící na českém a slovenském trhu. Zajistíme, aby Vám sněhová sezóna nikdy neskončila. - zasněžovací technika - sněžné systémy - sněžná ...
Stavba strojů, výroba strojů, stroje
Nabízíme výrobu strojů: - pro vodní hospodářství (stroje a zařízení pro čistírny vody, pro úpravu vody, pro čerpání vody) - zpracování kamene a štěrkopísku (dopravníkové pásy a tratě, zásobníky, ocelové konstrukce, třídiče kamení, díly kolečkových a lžícových bagrů, dehydratační zařízení) - pro potravinářský průmysl - pro energetiku - pro ...
Výroba, montáž ocelové konstrukce, technologická zařízení Přerov
Nabízíme montáže, demontáže, opravy, servis: - investiční celky - technologická zařízení pro zpracování nerostných, stavebních a keramických hmot (technický servis, diagnostika) - vyhrazená zařízení (tlaková, plynová, elektrická, zdvíhací). Nabízíme výrobu a montáž: - ocelové konstrukce - nestandartní technologická zařízení.
Strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - stroje - dopravníky (pásové, šnekové, korečkové) - strojní zařízení (česle) - výroba drtící, třídící techniky pro kamenolomy, štěrkopískovny a cihlárenský průmysl - stavítka, hradítka, zásobní nádrže - dosazovací nádrže, lapáky písku - tlakové nádoby.
Sněhová fréza Prostějov
Sněhová féza Inzeco SF 1200: - určeno k odstraňování souvislé vrsty sněhu do výše 300mm na středně velkých a mírně zvlněných plochách s maximálním sklonem do 12 stupňů. Nenechte se zaskočit sněhovou nadílkou a pořiďte si včas sněhovou frézu.