Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zimní i letní údržba, čištění komunikací Valašské Meziříčí
Technické služby ve Valašském Meziříčí zajistí zimní i letní údržbu místních komunikací a cest včetně jejich čištění. Údržba a čištění místních komunikací je upravována dle vyhlášky města nebo obce a plánem údržby. Údržba komunikací se dělí na tyto fáze: - úklid po zimě - jarní a podzimní blokové čištění - průběžné čištění komunikací a ...
Rychlá překládka a manipulace se zbožím díky vyrovnávacím můstkům
Společnost SPEDOS nabízí vyrovnávací můstky pro rychlou a plynulou překládku zboží. Manipulace se zbožím bude snadnější díky naším vyrovnávacím můstkům. Působíme také v okolí Olomouce.
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
Třískové obrábění plastů, výroba kluzných ložisek a vedení z bezúdržbového materiálu ZEDEX®
Precizní CNC soustružení, frézování a dokončovací práce Vám zajistí společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. z Valašského Meziříčí. Poradíme si s obráběním veškerých dostupných plastů na trhu.
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Horizontální a vertikální soustruhy - CNC soustružnické, obráběcí centra
Horizontální a vertikální soustruhy ve Zlíně seženete u firmy Machine Group s.r.o., která je specialistou na dodávku a prodej obráběcích strojů a CNC soustružnických center.
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Pro rychlý přesun zboží z vozu použijte vyrovnávací můstky
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstku, které Vám zajistí rychlý přesun zboží z vozu. Působíme také v okolí Pardubic a Hradce Králové.
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku nabízí významná výrobní společnost SPEDOS působící také v Opavě a Ostravě.
Meteorologická stanice, domácí meteostanice pro inteligentní domácnost
Ovládejte svůj dům pomocí meteorologické stanice. Chytré domácí meteostanice pro inteligentní domácnost dodává společnost WANET s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Nerezová výroba Vsetín – nerezové stoly, regály, konzoly, vozíky
Hledáte-li odborníka na nerezovou výrobu pro gastronomii, pak je zde pro vás Zámečnictví Kovář Martin, které vám na zakázku vyrobí vše od nerezových stolů, regálů, konzol či vozíků. Díky dlouholetým zkušenostem se veškeré naše nerezové výrobky vyznačují precizností a kvalitou. Kompletní nerezová výroba: - nerezové stoly, regály, konzoly, ...
Výroba, prodej potřeby pro včelaře - nerezové nádoby na med, medomety
Jestliže je vašim koníčkem včelaření a rádi by jste si pořídili kvalitní včelařské potřeby, tak se obraťte na Zámečnictví Kovář Martin, kde se specializují na výrobu a prodej medometů z Valašska, nerezových nádob na med nebo pastovačů medu. Naše potřeby pro včelaře se vyznačují precizním zpracováním a zaručenou kvalitou, díky čemuž pro vás bude ...
Tepelná čerpadla pro novostavby, Vsetín, Valašské Meziříčí
Společnost TEZAMO Vám díky mnohaletým zkušenostem v problematice vytápění a tepelného komfortu nabízí kompletní řešení tepelných čerpadel pro novostavby. Stavíte-li nízkoenergetický dům, novostavbu či renovujete a modernizujete ten stávající a uvažujete nad ekonomičtějším a pohodlnějším způsobem vytápění, je pro Vás pořízení tepelného čerpadla ...
Realizace solárních systémů, dodávka, montáž, servis Valašské Meziříčí
Společnost TEZAMO Vám jako specialista na problematiku vytápění a tepelného komfortu exkluzivně nabízí kompletní realizaci solárních systémů do Vašeho rodinného domu či průmyslového objektu. V rámci realizace solárních systémů společnost TEZAMO zajišťuje projekční činnost, dodávku, montáž a záruční i pozáruční servis. Solární systém je v ...
Výroba potřeby pro včelaře, medomety Valašsko
Hledáte firmu, která vyrábí potřeby pro včelaře? Kontaktujte firmu Kovář Martin, která vyrábí kompletní potřeby pro včelaře: - klasické medomety na elektrický pohon - klasické medomety na ruční pohon - zvratné medomety s automatickou regulací - nádoby na stáčení medu - odvíčkovací vany - síta - osvětlení medometu - jištění medometu - ...
Výroba nástrojů, přesných součástí, měřidel
Hledáte nástrojářskou společnost, která Vám na zakázku vyrobí nástroje, přípravky, měřidla, tvářecí či řezný nástroj?
Eshop kované polotovary, pohony pro posuvné brány
Firma Rajt s.r.o. se zabývá výrobou kovaných polotovarů a pohonů pro posuvné brány: Key pohony a motory bran: -závory -pohony pro sekční a garážové vrata -pohony pro posuvné a křídlové brány -příslušenství k motorům. Kovářské polotovary: -spojovací materiály -domovní číslice -hroty, špice, ukončení -cečka, eska, kruhy, ...
Půjčovna strojů, nářadí, techniky a zařízení Valašské Meziříčí
Nemáte doma potřebné nářadí pro práci? Navštivte půjčovnu CZO Morava s.r.o., kde si vypůjčíte to, co k práci potřebujete. Půjčovna CZO Morava s.r.o. nabízí k zapůjčení široký sortiment nářadí a zařízení pro jakoukoliv práci pro profesionály i domácí kutily. Navštivte naši půjčovnu, kde si sami můžete vybrat nářadí, které Vám bude ...
Nerezová výroba, zámečnické práce, kovovýroba Valašsko
Zabýváme se nerezovou výrobou: - nerezové stoly pro gastronomii, vozíky, přepravky, regály - kouřovody - rošty - nastřelování šroubů a matic - ohýbání trubek - nýtování maticových nýtů - výroba - nerezové háčky - soustružnické práce - broušení, leštění nerezi.
Set pro efektivní ohřev vody sluncem
Sestavu fotovoltaického ohřevu vody lze připojit k libovolnému zásobníku, bojleru či akumulační nádrži obsahující topnou jednofázovou spirálu s výkonem 2-3 kW. V sestavě se počítá s umístěním panelů na šikmou střechu pomocí trnové konstrukce s uspořádáním solárních panelů ve dvou řadách po třech. Hlavní výhody: Vyšší výtěžnost solárních ...
Výroba, prodej - medomety, nádoby na med
Nabízíme výrobu a prodej: - medomety (klasické, zvratné) - nerezové medomety (medomet) - stáčecí a čeřící nerez nádoby 30l, 50l, 70l - nádoby na med - odvíčkovací vany - odvíčkovací stoly - nerezová výroba nejen pro včelaře.
Prodej, servis, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, VZV, přídavné zařízení, SE pneumatiky, Vsetín, Zlínský kraj
Firma Kovošrot Kubík nejen zpracovává kovy, ale také prodává a pronajímá manipulační techniku, vysokozdvižné vozíky (VZV): - vysokozdvihy HC osazených technologiemi Nissan, Isuzu, KTC, EP - repasované vysokozdvihy - hlavně značek Desta, Nissan, Hyster, Clark, Balkancar - SE Pneumatiky - Přídavné zařízení - Nosné vidle - Akumulátory - ...
Bezpečnostní vstupy, turniketové dveře Valašské Meziříčí, Vsetín
Firma SPEDOS s.r.o. nabízí výrobu, prodej, dodávku, montáž: - bezpečnostní vstupy (zařízení na kontrolu vstupu, vysoký stupeň ostrahy) - turniketové dveře (karuselové dveře). Výhoda těchto dveří: - oddělují venkovní prostor od interiéru budovy - široká nabídka rozměrů a typů - bezbariérový vchod.