Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba a prodej ekologicky šetrné výrobky
Společnost MISSIVA, spol. s r.o. vyrábí a prodává ekologicky šetrné výrobky. Prvotním zájmem naší společnosti je vliv našich produktů a jejich obalů na zdraví člověka a na životní prostředí v každém okamžiku a to při výrobě, při spotřebě a když už je nepotřebujeme. Ekologicky šetrné výrobky: - LILI (přípravek na čištění a údržbu ...
Žáruvzdorné vyzdívky pecí
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. provádí opravy a rekonstrukce žáruvzdorných vyzdívek pecí. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Teplice sklářské tavící pece
Nabízíme Vám výstavbu a projekci sklářských a průmyslových pecí. Naše produkty: - sklářské tavící pece - speciální sklářské pece - průmyslové pece - ocelocé konstrukce - ocelové komíny. Provádíme: - rekonstrukce a opravy žárotechnických výzdivek pecí - servis - poradenská a konzultační činnost. Více informací naleznete na ...
Servis mostové a portálové jeřáby Teplice
Naše společnost Vám nabízí servis zdvihacích zařízení. Servisní činnost: - opravy mostových i portálových jeřábů - opravy elekrických a ručních kladkostrojů - nepřetržitá pohotovostní služba - geodetické zaměřování a rektifikace jeřábových drah. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Teplice prodej zdvihací techniky
Nabízíme Vám prodej zdvihacích zařízení. V naší nabídce naleznete: - mostové jeřáby - podvěsné jeřáby - sloupové jeřáby - kladkostroje - savkové rámy - vázací prostředky - jeřábové dráhy. Provádíme: - předprojektová a projektová příprava zdvihacích zařízení - projektování a regulace pohonů - revizní činnost - generální ...
Technické služby Duchcov
Společnost Technické služby města Duchcova, s.r.o. zajišťuje údržbu města. Naše služby: - údržba a oprava místních komunikací - čištění města - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleně - svoz odpadů - provozování sběrného dvora - správa a údržba městského hřbitova. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Výroba svařovacích strojů Teplice.
Vyrábíme a dodáváme svařovací zdroje a příslušenství pro metody MIG/MAG, TIG, MMA (obalená elektroda) pro ruční, orbitální, vysokovýkonné a plasmové svařování. Software pro sledování a hodnocení svařovacího procesu. Dále dodáváme zdroje pro plasmové řezání kovů Hypertherm, svařovací hořáky, svařovací příslušenství a ochranné pomůcky pro ...
Ruční ořezávač ledu
Společnost DEROL s.r.o. dodává na trh ruční ořezávače ledu. Ruční ořezávač ledu: - ručně vedený ořezávač. Společnost provádí záruční a pozáruční servis.
Rolby na úpravu ledové plochy
Společnost DEROL s.r.o. se specializuje na výrobu a servis roleb na úpravu ledové plochy. Rolby: - DEROL 99-P (plyn - hydrostav) - DEROK 99-P (plyn - clasic) - DEROL Electric 1.6.
Servis rolby Teplice
Společnost DEROL s.r.o. poskytuje kompletní servis roleb na úpravu ledové plochy. Servisní činnost provádí záruční i pozáruční. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Svařovací, svářecí technika, Teplice.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Správa silnic Teplice
Společnost Správa a údržba silnic Ústeckého kraje se zabývá výkonem vlastnických práv kraje k silnicím II. a II. třídy. Naše služby: - vedení evidence silnic, mostů a silničního příslušenství - zabezpečení prohlídek silnic, mostních prohlídek - provádění údržby a opravy mostů - provádění údržby a opravy silnic - provádění oprav a ...
Dodávka, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky Teplice
Společnost AirPlus spol. s r.o. činnost zaměřuje především na dodávku, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky včetně projektové dokumentace a technické pomoci na území celé České republiky. K našim zákazníkům patří společnosti provozující distribuci pohonných hmot, státní úřady, banky, energetické a telekomunikační firmy a nejnáročnější ...
Výroba hydraulických lisů Teplice
Společnost Pracovní stroje Teplice, spol, s r.o vyrábí hydraulické lisy. Lisovací technika: - paketovací lisy - hydraulické lisy - hydraulické tvářecí lisy - hydraulické jednoúčelové lisy - pneumaticko-hydraulické lisy - vulkanizační lisy - nosiče forem - lisování a balení cupaniny.