Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Průmyslové i nízkonákladové tiskárny barevných etiket pro široké využití
Tisk barevných etiket je dnes nezbytnou součástí v průmyslu a výrobě. Tiskárny etiket pro každé využití naleznete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s.
Mrazící skříně Praha – gastronomické vybavení
Mezi základní gastronomické vybavení jídelen a restaurací patří mrazící skříně, jejichž široký výběr nabízí společnost GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Prodejce velkokapacitního kuchyňského vybavení Středočeský kraj
Vlastníte restauraci nebo jste provozovatelem? Jste zřizovatel jedné z větších veřejných či soukromých institucí, která má vlastní kuchyňské zázemí, např. školní kuchyně, nemocniční kuchyně?
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Reverzní osmóza – snadná a rychlá úprava vody pro řadu oborů - efektivní náhrada za zastaralé destilační přístroje
Úprava vody a reverzní osmóza jsou specialitou společnosti GORO.Zabýváme se návrhem, výrobou, prodejem i servisem přístrojů, které umožní snadnou úpravu vody pro firmy, průmyslové závody i objekty.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností Praha – pro náročné pracovní prostředí
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. nabízí spolehlivé a speciálně upravené řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností určené pro práci v náročném prostředí.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Prodej zdravotnické techniky, opravy a servis
Specialisté na prodej zdravotnických přístrojů, instrumentační techniky a zdravotnického materiálu. Komplexní servis i elektrické revize přístrojů nabízí LaparoTech Instruments, s.r.o.
Dopravníky na přepravu výkovků o vysoké teplotě
Firma Contra Praha, s.r.o. se zabývá konstrukcí dopravníků pro přepravu dílů o vysoké teplotě.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Rychlá strojní výpůjčka - půjčovna strojů DYNAPAC
Pronájem zařízení pro výstavbu a rekonstrukce cest, rychlá výpůjčka válců, hutnící techniky, finišerů a mobilních plničů v půjčovně stavebních strojů DYWI servis CZ s.r.o., okres Praha – východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Podvěsný víceúrovňový technologický dopravník pro malé automobilové díly
Firma Contra Praha, s.r.o. zajištuje návrh a realizací technologických podvěsných dopravníků.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Přístroje pro chirurgické obory, gynekologii, orthopedii/arthroskopii, ORL, urologii
Přístroje pro zdravotnictví, laparoskopické technologie a zařízení pro chirurgické obory, gynekologii, ORL, orthopedii i plastickou chirurgii dodává LaparoTech Instruments, s.r.o.
Kvalitní kompresory i průmyslové chlazení na klíč, projekce, dodávka, montáž i servis
Výkonné kompresory a průmyslové chlazení na míru Vám zajistí společnost MACRO KOMPRESORY, s.r.o. z Květnice u Prahy. Zpracujeme projekt a poté dodáme a nainstalujeme kompresor i chlazení.
Robotizovaná pracoviště Čelákovice – efektivní a rychlejší výroba
Společnost CZ. TECH Čelákovice je společnost s tradicí zabývající se mimo jiné prodejem a výrobou robotizovaných pracovišť pro zajištění větší efektivnosti podniku a tím i větším ziskům.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Elektrické pece na míru, vozové, nahřívací i sušárny
Průmyslové elektrické pece pro zpracování kovů, skla, nástrojárny, laboratoře na zakázku zhotovuje společnost Elektrické pece Svoboda – Václav Svoboda, Světice u Říčan.
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.