Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej a montáž ručních a pojízdných hasicích přístrojů všech typů | Kolín
Působíme po Kolínském okresu od roku 1996 a zajišťuje služby v požární ochraně po celé ČR.
Znalecké posudky BOZP i odborné poradenství pro bezpečnost práce | Kolín
Vytváříme proto nejen znalecké posudky BOZP, ale zabýváme se také odbornými školeními a poradenstvím.
Drobné i generální opravy traktorů ZETOR Velim
Opravy traktorů ZETOR Velim i další zemědělské techniky vám nabízíme v záruční době i po ní.
Opravy, modernizace požární hasící techniky, nástavby, podvozkové části, motory
Zajišťujeme opravy a modernizace požární hasící techniky, účelových nástaveb, podvozkových částí i motorů v naší firmě Požární technika KOMET s.r.o. sídlící nedaleko Kolína.
Hasicí přístroje, které mohou zachránit majetek i životy - Kolín
Opravy, prodej, repase, modernizace hasicích přístrojů a požární techniky provádíme už řadu let a nezalekneme se tak ničeho.
Přenosný hasicí práškový přístroj | Kolín
Práškový hasicí přístroj - 6 kg je nejprodávanější typ hasicího přístroje vůbec, mnohostranný pomocník prakticky kdekoliv.
Prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové, CO2, membránový manometr
Zajišťujeme prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové jsou osazeny kvalitním membránovým manometrem, CO2 s přetlakovou pojistkou.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Prodej, servis obytných vozů, přívěsů a karavanů značky Detleffs
Prodáváme nové modely i bazarové obytné vozy, přívěsy a karavany značky Detleffs, rozvněž je i servisujeme na naší provozovně v Kolíně.
Kontroly a montáž požárních dveří a uzávěrů Hasič servis | Kolín
Pro bezpečnost objektů a staveb zajišťujeme kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce, kontrola zabezpečení dveří a uzávěrů.
Hasicí přenosný přístroj CO2 - sněhový | Kolín
Velmi vhodný pro hašení požárů polárních i nepolárních hořlavých kapalin.
Požární ochrana UHAS. S námi se nespálíte
Kromě kompletní opravy hasicích přístrojů a hydrantů, zařídíme i jejich odbornou montáž a drobné instalatérské práce.
Autorizovaný prodej zemědělských traktorů ZETOR Velim
Autorizovaný prodejce zemědělských traktorů ZETOR Velim nedaleko Kolína je ta nejlepší volba pro koupi tradičního traktoru ZETOR Velim.
Elektronické systémy, prodej a montáž Kolín
Prodej a montáž elektronických systémů pro Vás zařídí firma ELSI-Pavel Král v Kolíně. Nabízíme zabezpečovací techniku, do které se řadí: - CCTV kamerový systém (vnitřní, vnější, miniaturní) - EPS – elektrická požární signalizace - digitální záznam obrazu - IT sítě (telefon, internet, satelit, DVBT) - ...
Návrhy, výroba a prodej servomotorů Kolín
ZPA Pečky, a.s se může pochlubit certifikátem kvality EN ISO 9001:2008, který vás může přesvědčit o kvalitě výrobků této společnosti.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Doprava sypkých stavebních materiálů Kolín
Společnost Ladislav Dočkal provádí zemní práce a autodopravu. Autodoprava: - sypké a paletované stavební materiály - kontejnerová přeprava. Zemní práce: - demolice a strojní úklidové práce - čištění rybníků a vodotečí - realizace inženýrských staveb a jejich rekonstrukce - rekultivace skládek - zakládání staveb. Rádi Vám ...
Obytné přívěsy - karavany Dethleffs, Praha, Kolín, Poděbrady
Léto přímo láká k dlouhodobějším výletům. Patříte k těm lidem, kteří nevydrží dlouho na jednom místě? Unavuje vás už neustálé shánění vhodného kempu nebo jiného ubytování na vašich cestách? Staňte se vlastními pány a ubytovateli - pořiďte si obytný přívěs Dethleffs! Obytný přívěs neboli karavan společnosti Dethleffs jednoduše upevníte za své ...
Obytné vozy Dethleffs, Praha, Kolín, Poděbrady
Sedíte v kanceláři den co den a přemýšlíte o změně? Toužíte zažít dobrodružství, ale přitom máte rádi svůj klid? Zvolte kompromis mezi obojím – pořiďte si obytný vůz Dethleffs! Obytný vůz spojuje prvky akce, protože se můžete vydat na místa, na která jste vždy chtěli, a zároveň poskytuje pohodlí na vašich cestách. I ta největší dobrodružství se ...
Resuscitační a převazový vozík
Resuscitační vozík METAL LINE kat. č. 5522N - rozměry vozíku: 55 x 76 x 96 cm - bez příslušenství - pracovní deska: nerezové plato s prolisem (nerez ocel AISI 304) - konstrukce vozíku včetně opláštění: lakovaná ocel ( prášková barva) - příslušenství: 5770: 9 x výklopný box komplet, 5760: nerezový infuzní držák, 5781: nerezový držák na ...
Servis, opravy i rekonstrukce čiřičů ČKD DUKLA - FALKOM
Vážení provozovatelé čiřičů typ DUKLA ! V 70. a 80. letech byly firmou ČKD DUKLA vyráběny a instalovány čiřiče typu DUKLA o velikostech průměrů D – 7 m, 9 m, 12 m, 16 m do průmyslových úpraven vody pro předúpravu vody, pro přípravu napájecí vody pro kotle, nebo jako provozní vody v průmyslových výrobnách. Pláště čiřičů z masivních ocelových ...
Zabezpečení EZS, EPS, CCTV Kolín
Provádíme: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektrická požární signalizace - kamerový sledovací systém. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Opravy požárních vozidel modernizace hasičský vozů
Firma Požární technika KOMET s.r.o. provádí celkové opravy požárních vozidel. Provádíme i kontroly, servis, opravy a prodej hasicích přístrojů. - opravy požárních vozidel - modernizace hasičských vozů - výroba speciálních kontejnerových systémů - opravy hasicí techniky - kompletujeme a modernizujeme hasící techniku - prodej ručních ...
Termovizní měření Praha Termovize Praha Termokamera Praha
Termovizní měření - ThermaCAM E300 s detektorem. Termovizní metoda umožňuje provádět diagnostikování poruch strojů, elektrorozvodů, budov bez přerušení provozu. Měření je zároveň bezpečné protože, lze měřit i předměty pod elektrickým napětím, vzdálené nebo těžko dostupné.
Výroba pásových lisů
Společnost KAPLAN spol.s r.o.se zabývá strojním kontinuálním odvodňováním různých druhů kalů na klíč: - strojní kontinuální odvodňování různých druhů kalů - kompletní odvodňovací zařízení a vodní hospodářství - dodávky a montáź technologie lisoven kalů na klíč - dodávky jednotlivých zařízení. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Chemické hospodářství - Dávkovací stanice
Zabýváme se strojním kontinuálním odvodňováním různých druhů kalů na klíč. Chemické hospodářství - Dávkovací stanice: - Příprava roztoků srážedel CHHK I, II, III, SPECIÁL - provedení automat nebo manuál - ovládání s programem pro dávkování mimo odvodňovací linku (úpravna vod aj.) Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.