Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

K energetickému zpracování biomasy slouží šrotovníky
Tradiční výrobce ryze českých technologií pro zpracování biomasy – kvalitní šrotovníky k hrubému i jemnému drcení biomasy – nabídka kusových strojů či linek - TAURUS Chrudim
Střešní klimatizace COLEMAN – EKOKLIMA
Všechny typy jsou dodávány s elektrickým topným tělesem, Střešní klimatizace COLEMAN je spolehlivá a úsporná klimatizační jednotka.
Montáž, demontáž technologických zařízení a ekologická likvidace
Provádíme montáže a demontáže technologických celků a zařízení a jejich následnou ekologickou likvidaci.
Průmyslové váhy se přizpůsobí i těm nejtěžším podmínkám (Svitavy)
Co spojuje obchod s potravinami a velkou průmyslovou továrnu? Ano, všechny typy průmyslových provozoven potřebují kvalitní a spolehlivé váhy. A ty vám přináší firma VÁHY – JAS ze Svitav. V naší nabídce najdete průmyslové váhy nejrůznějších druhů i parametrů. Na své si tak přijde soukromý podnikatel, i velkovýrobna s náročnými podmínkami. Každý ...
Vybavení pro požární sport Pardubice - certifikované hadice, nádrže, proudnice pro hasiče
Provozujete požární sport a potřebujete kompletní vybavení od českých výrobců? Navštivte internetový obchod nebo kamennou prodejnu v okresu Pardubice.
Doprava sypkých materiálů pomocí řetězových dopravníků – redlerů
Řetězové dopravníky krmných směsí – redlery - stroje určené pro přípravu krmných směsí nebo průmyslových provozů ve vodorovném směru - T A U R U S, s.r.o., Chrudim
Střešní klimatizace dodávkových aut, autobusů i sanitek - individuální přístup a řešení
Klimatizační jednotky jsou velkými pomocníky jak si zajistit příjemný pobyt ve vozidle.
Tradiční české výrobní linky na posklizňové úpravy zrnin bez nečistot
Posklizňové linky – tradice skloubená s kvalitou v ryze české technologii – skladování nebo čištění obilovin – rekonstruujeme a modernizujeme stávající posklizňové linky
Výroba a dodávky ocelových i membránových plynojemů
Ocelové a membránové plynojemy včetně příslušenství a dalších zařízení dodává a montuje společnost KK projekční kancelář s.r.o. z Mikulovic, Pardubický kraj.
Dovoz a prodej zemědělské techniky a traktorů Ursus
Traktory Ursus a zemědělské stroje dováží a prodává společnost Bárny agro s.r.o. Nabízíme bohatý sortiment kvalitní zemědělské techniky, strojů pro zpracování půdy a traktorů za výhodné ceny.
ELKLIMA - klimatizace Pardubice
ELKLIMA - klimatizace Pardubice vhodné řešení pro letní měsíce. Klimatizace zařídí příjemné a rychlé ochlazení co nestojí mnoho peněz. ELKLIMA - klimatizace Pardubice mají cool řešení pro váš byt dům či kancelář! Klimatizace skýtá mnoho možností pro vaši kancelář, provoz či dům. Mají nespočet výhod, které jistě každý ocení. Jedna z nich je ...
Autorizované měření emisí v kotelnách a technologických provozech
Autorizované měření emisí na stacionárních zdrojích znečišťování provádí firma Axia CZ s.r.o., Lanškroun. Měříme znečišťění ovzduší u technologických provozů a provozů pro výrobu tepla a elektřiny.
Požární ochrana – kontrola pracovišť, dokumentace a školení zaměstnanců
O požární ochranu na pracovištích se postará firma ELZET consulting s.r.o., Ústí nad Orlicí. Provádíme kontroly pracovišť, vypracování dokumentace požární ochrany i školení zaměstnanců.
Měření škodlivin v pracovním prostředí
Jsme zkušená a odborná laboratoř, která provádí měření a analýzy chemických škodlivin v pracovním ovzduší za účelem stanovení nejvyšší přípustné koncentrace.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Mobilní lis na armování hadic
Mobilní lis na armování hadic od firmy Kovaz splní vaše očekávání. Armování hadic mobilním lisem ještě nebylo nikdy snazší! Správná výztuž hadic zaručí dokonalé a snadné používání. Jednoduše toho docílíte přenosným a nenáročným mobilním lisem na výrobu hadic s koncovkami. Mobilní lis najde své uplatnění v opravnách nebo dílnách. ...
Měchy trakčního motoru a vzduchotechniky pro tramvaje i autobusy
Měchy trakčního motoru a vzduchotechniky pro tramvaje i autobusy - výroba a příslušenství vzduchotechniky a přechodových měchů článkových tramvají - BAVO Poříčí s.r.o.
Válečkové dopravníky – TMT
Válečkové dopravníky jsou důmyslná zařízení pro kusovou dopravu. Pořiďte si od firmy T M T a.s. Chrudim spolehlivý a výkonný dopravní systém - Válečkové dopravníky.
Klimatizace kuchyňský prostor | Pardubice
Klimatizace kuchyňský prostor je jednou z našich činností, kterou precizně ovládáme a věnujeme se jí v centrále v Pardubicích. Specifická klimatizace do gastronomických provozů, vyžaduje speciální důraz na čistotu, snadné ovládání, desinfekci, mytí a údržbu. Nejběžnější variantou klimatizace pro kuchyňský prostor, jsou klimatizace z ...
Ložiska všeho druhu - velkoobchod Exvalos
V naší nabídce tak najdete například SKF ložiska, nebo sortiment japonské značky NSK. S námi tak máte jistotu, že vám zakoupená ložiska budou dlouho sloužit.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Vzduchotechnika od projektu po servis - Elklima s.r.o.
Navrhnout vzduchotechniku od projektu po servis nás baví - Elklima s.r.o. Mít dobré pracovní a domácí prostředí je přece nutnost. Vhodně zvolená vzduchotechnika dokáže divy. Projekt, montáž a servis vzduchotechniky zajistí renomovaná firma Elklima s.r.o. Pardubice. Pracujeme rychle a zároveň kvalitně za přijatelné ceny po celé ČR. ...
Horizontální pásové sušičky obilí suší ekonomicky a efektivně
CIMBRIA HMD je specialistou na horizontální pásové sušičky obilí, které zajistí ekonomické a efektivní sušení. Sušení je stále nejčastějším způsobem zpracování zemědělských surovin, které chceme dlouho uchovat. Pokud i vy hledáte ideální nástroj pro sušení rostlin či obilí, obraťte se na společnost CIMBRIA HMD. Nabízíme vám horizontální pásové ...
Montáže a servis klimatizací Ekoklima A/C - příjemné a čisté prostředí
V našich komplexních službách jsou zahrnuty servis, údržba i opravy klimatizací.
Prodej hasičské požární techniky e-shop - požární hadice, čerpadla, hydrantové systémy
Hasičská technika je velmi důležitá, a to samozřejmě především pro hasiče. Požární technika by však měla být minimálně v základní podobě hasicího přístroje také součástí každé domácnosti.
Hydrantové systémy a skříně Pardubice - z nerezu i plechu, zajišťují požární bezpečnost
Interiérové hydrantové systémy a skříně pro zajištění požární bezpečnosti vyrábí a dodává firma Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Naše výrobky vyhovují normě ČSN EN ISO 9001.
Prodej a výroba požární a hasičské techniky Chvaletice - vše co potřebujete k hašení
Prodej požární a hasičské techniky v okolí Pardubic zajišťuje společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Techniku nejen prodává, ale i vyrábí.