Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Montážní plošiny - přídavné zařízení pro práci ve výškách na vysokozdvižné vozíky (VZV)
Pokud sháníte vybavení pro výškové práce v Ostravě či Bohumíně, pak si pořiďte montážní plošiny od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o.. Jedná se o přídavné zařízení na VZV pro práci ve výškách.
Sněhová radlice jako přídavné zařízení na vysokozdvižné vozíky
Sněhové radlice na vysokozdvižné vozíky z masivní svařované konstrukce s dlouhou životností seženete u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., která působí v Ostravě, Bohumíně a okolí.
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Přenosný, kompaktní, rychlý a přesný ruční spektrofotometr RapidMatch GO
Přenosný ruční spektrofotometr RapidMatch GO, identifikující i tmavé barvy, dodává společnost NEXA AUTOCOLOR. Seženete u autorizovaného prodejce AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov.
Autolaky JANOUŠEK
Laserový ukazatel přesné polohy nákladu u vysokozdvižného vozíku
Pořiďte si laserový ukazatel polohy nákladu od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., který Vám určí u vysokozdvižného vozíku přesnou polohu vidlic za pomocí laserového ukazovátka v podobě čáry.
Zvedací plošiny s ovládacím panelem - široký výběr, ochrana proti přetížení
Zvedací plošiny s ovládacím panelem a ochranou proti přetížení nabízí spolehlivá firma ČEMAT trading, spol. s r. o., která dodává široký výběr zvedacích plošin.
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky, prodej, opravy a servis nových a repasovaných strojů zajišťuje společnost HURT - Zdislav Taňcula.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky v okolí Havířova, Karviné i Frýdku Místku zajišťuje společnost J & R servis Jana Macháčka.
Servis, oprava nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků BT, Caterpillar, Huster
Kvalitní servis a opravu paletových, nízkozdvižných i vysokozdvižných vozíků Vám zajistí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Havířova, Karviné, Třince, Frýdku-Místku a okolí.
Vícepaletové manipulátory - hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami
Hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami Vám nabízí spolehlivá společnost ČEMAT trading, spol. s r. o.
Plniče, stříkací pistole, kompresory - kvalitní vybavení pro všechny autolakovny
Kvalitní vybavení pro všechny autolakovny zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. v Ostravě, která po celé České republice dodává plniče, stříkací pistole, kompresory a další příslušenství.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Pronájem zájezdových autobusů pro tuzemské i zahraniční zájezdy
Pokud si potřebujete pronajmout autobus, obraťte se na ČSAD Karviná a.s., kde Vám poskytnou pohodlný a spolehlivý zájezdový autobus pro tuzemské i zahraniční zájezdy.
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Prodej trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky - s výměnou u zákazníka
Prodejem trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky s výměnou u zákazníka po celém Moravskoslezském kraji se zabývá firma J & R servis Jan Macháček z Havířova.
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků VZV - náhradní díly i příslušenství
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků (VZV) zajišťuje firma J & R servis Jana Macháčka, který dodává také náhradní díly, příslušenství a působí v okolí Ostravy i Havířova.