Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Důlní kolový nakladač pro podzemní doly a provozy je vhodný pro práci v náročných podmínkách
Důlní kolový nakladač vhodný pro práci v podzemních dolech splňuje vysokou úroveň bezpečnosti pro obsluhu i okolí, schopný pracovat i v těžkých podmínkách. Vyrábí a dodává společnost FERRIT s.r.o.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
Komplexní dodávky průmyslové automatizace a automatizovaných systémů řízení (ASŘ)
Firma BRAINTRAST, s.r.o. z Třince poskytuje výrobu, servis, montáž a komplexní dodávku průmyslové automatizace i automatizovaných systémů řízení. Zakázky realizuje v oblasti Moravskoslezského kraje.
BRAINTRAST, s.r.o.
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty zajišťuje společnost Braintrast s.r.o. v Třinci, která se specializuje mimo jiné také na automatizované systémy řízení.
BRAINTRAST, s.r.o.
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.
Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Vevařovací dřezy Ostrava – výběr různých rozměrů a hloubky
Nepostradatelné vevařovací dřezy různých rozměrů a hloubek nabízí k výrobě speciálních mycích desek restaurací nebo vědeckých pracovišť ostravská pobočka společnosti ITALINOX, s r.o.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
BOZP - komplexní služby i s poradenstvím pro dokonalou ochranu a bezpečí při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP včetně poradenství zajišťuje společnost Pelan Účto s.r.o., která působí ve Frýdku Místku a snaží se dosáhnout dokonalé ochrany a bezpečí při práci pro zaměstnance.
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Zahradní technika světové kvality pro Husqarnu i spotřební průmysl
Zahradní technika od firmy STEELTEC je produkcí pro skupinu HUSQUARNA, pod kterou spadá, ale své výrobky dodává také pro spotřební průmysl.
Steeltec CZ, s.r.o.
Kvalitní díly pro stroje stavební, zemědělské - výroba, prodej
Kvalitní díly pro stroje stavební i zemědělské vyrábí a prodává společnost STAMPA Ostrava s.r.o., která se specializuje na strojírenský průmysl. Zabýváme se zpracováním těchto dílů, jako je tvrzení, kalení, žíhání aj. Můžete u nás zakoupit: - díly pro drtiče kamenů i sítové separátory, - střásací žlaby, - nosné rámy, - podvozky, - ...
Kamerové zabezpečovací systémy, ochrana majetku Frýdek-Místek
Bezpečnostní kamerové systémy jsou důležitou součástí ochrany objektu. Jedním z největších zájmů dnešní doby je požadavek na kvalitní kamerový systém s vyšší úrovní rozlišení (např. identifikace SPZ, osoby apod.). Firma E+M plus spol. s r.o. nabízí sortiment digitálních IP kamer tak, aby koncový zákazník nebyl zahlcen množstvím ...
ECOPRESS - lis na PET láhve
Ruční lis na plastové láhve ECOPRESS, který je vyráběn z kvalitní oceli a plastů a který tedy vydrží i několik let užívání, vyrábí společnost STEELTEC CZ.
Steeltec CZ, s.r.o.