Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej strojů pro vodorovné dopravní značení Liberec - vysoká kvalita nástřiku čáry
Prodej strojů pro vodorovné dopravní značení - vysoká kvalita nástřiku čáry, nejnovější technologické řešení s vysokým výkonem a bohatým příslušenstvím.
Úsporné topení pomocí tepelných čerpadel Semily, kotlíková dotace, záruční i pozáruční servis
Zaměřujeme se především na ekologické vytápění pomocí systému úsporných tepelných čerpadel NIBE, která lze získat na základě tzv. kotlíkové dotace.
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů, elektronická zařízení, elektronika, systémy pro přenos dat.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, minimalizace škod
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, předcházení nebezpečí vzniku požáru, minimalizace škod při vzniku požáru, dokumentace.
Novinka ruční stříkací technika Graco Ultra Liberec
Naše firma působí po celé ČR a SR v oblasti dodávek technologií pro povrchové úpravy a lepení, více jak 127 půjčoven se stříkací technikou - Media CZ s.r.o. Liberec
Výroba nástrojů Semily, údržba, ostření, výroba náhradních dílů a seřizování
Náš výrobní program zahrnuje výrobu jednoúčelových strojů, nástrojů, strojních součástí, prototypů či náhradních dílů včetně návrhů a konstrukce.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů, kovoobráběčské práce, vyvažování válců, výroba strojních součástí.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis vzduchotechniky, klimatizace, odsávání výfukových plynů, odsávání svařoven, brusíren, sléváren.
DAP - LIBEREC a.s.
Vytápění tepelnými čerpadly NIBE, poradenství, prodej a montáž
Tepelná čerpadla vhodná do obytných i komerčních objektů, vytápění, chlazení, ohřev vody díky ekologickému zdroji energie – tepelným čerpadlům NIBE od Miloslava Janaty.
Novinka na trhu E series, distribuce firmy Universal Robots Liberec
Novinka na trhu E series se snadno vyměnitelnými klouby, distribuce firmy Universal Robots Liberec.
Stříkací technika pro malíře a stavebnictví, stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny
Zajišťujeme prodej stříkací techniky pro malíře a stavebnictví, najdete u nás různé stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny a mnoho dalších.
Návrhy, prodej, servis, zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry, dávkovací systémy
Navrhujeme, realizujeme, prodáváme a servisujeme zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry a pro další systémy pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Jednoúčelové stroje, dopravníky, montážní linky, kontrolní, měřicí a kalibrační pracoviště navrhuje a zhotovuje společnost CJS s.r.o., Liberec.
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací stroje, jednoúčelové stroje
Montážní a technologické linky, robotizovaná pracoviště, testovací i jednoúčelové stroje vyvíjí a na klíč vyrábí společnost ESY s.r.o., Liberec 3.
Čerpadla pro výrobní procesy - pneumatická membránová | Liberec
Nabízíme čerpadla pro tekuté hmoty, pneumatická membránová čerpadla v několika materiálových provedeních těla a komor.
Hydraulické válce pro lisy, drtiče, stavební stroje a techniku
Vysoce kvalitní hydraulické válce pro široké spektrum použití vyrábí společnost CHARVÁT AXL, a.s. se sídlem 3. května č.p. 800 v Semilech na severovýchodě Čech.
CHARVÁT AXL, a.s. výroba hydraulické válce
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Tepelná čerpadla pro otop a chlazení objektů, ohřev vody
Tepelná čerpadla značky NIBE dodává, montuje a servisuje společnost Miloslava Janaty. Poradíme Vám s vhodným výběrem tepelného čerpadla a zhotovíme nabídku zdarma.
Senzory, snímače síly a kroutícího momentu
Jsme předními distributory senzorů firmy OptoForce, senzory OptoForce výrazně zlepšují již tak unikátní vlastnosti robotů UR - EXACTEC Liberec
Ventilátor pro svislé a vodorovné umístění - spolehlivé větrání do koupelny či toalety
Pořiďte si špičkové větrání do koupelny či toalety za použití ventilátoru pro svislé a vodorovné umístění - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Kondenzační technika pro separaci oleje a vody
Naším hlavním oborem je výroba a úprava techniky stlačeného vzduchu - Kondenzační technika pro separaci oleje a vody - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Tepelná čerpadla s možností dotace, prodej, montáž, nastavení, servis
Tepelná čerpadla s možností dotace a sníženým tarifem za elektřinu, prodej, montáž, servis, opravy tepelných čerpadel značky NIBE zajišťuje společnost Miloslava Janaty z okresu Semily.
Kvalitní tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky
Dodáváme kompresory a techniku stlačeného vzduchu, špičkové tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Systémy robotika komponenty DAVtech
České zastoupení italské firmy DAVtech – komponenty dávkovací dispenzní systémy – EXACTEC Liberec