Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Pronájem lodí v Chorvatsku - plachetnice, katamarány, motorové lodě
Užijte si dovolenou s přáteli na moři. Nejlepší nabídku plachetnic, katamaránů, jachet a motorových lodí pro vaši dovolenou v Chorvatsku zajišťuje společnost CZECH YACHT.
VIMU s.r.o.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků za skvělé ceny, autorizovaný servis to je firma VZV-VESELÝ v Hodoníně.
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek, bazar ojetých vozíků u firmy VZV-VESELÝ v Hodoníně a Břeclavi.
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, VZV
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, generální opravy, technické kontroly vysokozdvižných vozíků od firmy VZV-VESELÝ v okolí Břeclavi a Hodonína
Prodej a servis vysokozdvižných přepravních vozíků všech značek
Prodej a autorizovaný servis vysokozdvižných přepravních vozíků všech značek, manipulační technika od firmy VZV-VESELÝ Hodonín v Jihomoravském kraji
Bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny - Desta, Balcancar, Hyster a další
Firma VZV-VESELÝ poskytuje kromě nových vysokozdvižných vozíku i bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny. V široké nabídce najdete značky Desta, Balcancar, Hyster, Toyota a další.
Nové vysokozdvižné vozíky Hyundai za akční ceny - výkonné, praktické a úsporné VZV
Hodonínská firma VZV-VESELÝ poskytuje manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky. Nově má vysokozdvižné vozíky značky Hyundai, které Vás překvapí nejen svou praktičností, ale také úsporou.
Prodej elektromotorů Siemens, měděných lakovaných drátů
Společnost ELVIKO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlínský a Jihomoravský kraj distribuci, prodej elektromotorů SIEMENS a měděných lakovaných drátů, vodičů od firmy SCHWERING & HASSE GmbH.
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Zpracování hroznů - mechanické oddělení stopky od bobule hroznu
Kvalitní nerezové mlynkoodstopkovače, které slouží k oddělení stopky od bobule hroznu pro Vás poskytuje hodonínská firma UNICOM SERIVS spol. s.r.o., který vyrábí technologie pro potravinářský průmysl.
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství - nerezové nádrže
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství vám dodá firma UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Zabýváme se výrobou nerezových nádrží a dodáváme kompletní vybavení pro zpracování hroznů.
Vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů - technologie pro vinaře
Moderní technologie pro vinaře vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů.
Úprava a zlepšení kvality vody - vodní kámen, problém s tvrdou vodou
Zbavte se vodního kamene ve vodě. Úpravou a zlepšením kvality vody se zabývá společnost ENVIROmarket v Hodoníně - Člen české asociace kvality vody. Vyřešíme vaše problémy s tvrdou vodou.
Prodej, servis manipulační technika Bzenec, Hodonínsko
Prodej a servis VZV a manipulační techniky pro Vás zajišťuje společnost AUTOGAS DESTA SERVIS, která sídlí v Bzenci nedaleko Hodonína.
Prodej, pronájem vysokozdvižné vozíky, VZV Hodonín, Jihomoravský kraj
Společnost AUTOGAS DESTA SERVIS poskytuje prodej manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků značek DESTA a HYUNDAI. Vybrat si můžete z nových, použitých nebo repasovaných VZV.
Výroba nerezových nádrží - kvalitní technologie pro vinaře
Výrobou nerezových nádrží se zabývá společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává špičkové technologie pro vinaře. Uskladněte s námi víno kvalitně!
Vysokozdvižné přepravní vozíky k prodeji nové i použité
Vysokozdvižné přepravní vozíky k prodeji nové i použité, manipulační technika značky Desta, Balcancar, Jungheinrich, Hyster od firmy VZV-VESELÝ v Hodoníně.
Výroba nerezových nádob, nádrže, tanky a vinifikátory
Moderní nerezové nádoby pro výrobu a uskladnění vín vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní nádrže, tanky, pneumatické lisy i vinifikátory.