Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Požární signalizace, detekce plynu okres České Budějovice
Nabízíme montáž, servis, revize elektrické požární signalizace, detekci plynu, kontrolu požárních klapek.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Úklidové práce České Budějovice.
Služby: -úklidové práce -pro firmy,podniky,úřady,banky. Čistící stroje: -úklidové,čistící,vysokotlaké stroje, mycí automaty,drhnoucí stroje, vysavače. Prodej: -čistící prostředky -hygienické potřeby TORK -průmyslové papírové utěrky TORK -utěrky z netkané textilie TORK.
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Realizace a servis betonáren a obaloven jižní Čechy
Zajišťujeme výrobu, servis, opravy - mobilní betonárny, věžové betonárny, horizontální betonárny, atypické betonárny, speciální mísírny, zásobníky cementu a popílku.
Solární systémy
Montáže solárních systémů výroba , prodej,servis - slunečních kolektorů,solárních systémů
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Rehabilitační a zdravotnické pomůcky Třeboň
Nabízíme rehabilitační a vyšetřovací lehátka, gynekologická a odběrová křesla, masážní stoly.
Prodej, montáž vybavení pneuservisů České Budějovice
Dodáváme vybavení pneuservisů, zdvihací zařízení, testovací techniku, mycí linky. Zajištujeme komplexní servis na všechny námi dodané zařízení.