Motory a elektromechanické pohony patří do nabídky nejen českých, ale i zahraničních firem včetně kompletního servisu. Jedná se o důležité součásti v oblasti pohonu a řízení a na trhu si můžete pořídit kompletní systém střídavých i stejnosměrných pohonů, pneumatické i hydraulické systémy a motory spalovací, pneumatické, tepelné i elektromotory.

Opravy, servis a převíjení vysokorychlostních elektromotorů
Kompletní servis a opravy různých druhů elektromotorů, i do 24 hodin, zajistí společnost Milana Vašuty ELMOT, s.r.o. působící v okolí Brna.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Výměna ložisek u elektromotorů do 40 kW, revize elektromotorů
výměnu ložisek, revize, opravy servis elektromotorů, čerpadel a ručního nářadí v oblasti Pohořelic, Brno-venkov Vám zajistí firma Elmot
Výroba elektromotorů pro strojírenství, motory asynchronní, trakční elektromotory, servomotory
Elektromotory pro lehký i střední strojírenský průmysl naleznete u společnosti EM Brno s.r.o. Uspokojíme i ty nejnáročnější klienty, pro které vyrobíme elektromotory podle přesných požadavků.
Servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za skvělé ceny
Kvalitní a rychlý servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za bezkonkureční ceny zajistí společnost ELMOT Milana Vašuty.
Elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání, prodej, montáž
Prodej, montáž, elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání pro okna, světlíky, lamely nabízí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Elektrocentrály a záložní zdroje - Stroje Polák s.r.o.
Výroba, prodej a servis elektrocentrál a motorových záložních zdrojů - Stroje Polák s.r.o. Rajhrad u Brna. Elektrocentrály pohání benzínové motory Honda a generátory MeccAlte. Elektrocentrálu je možné konfigurovat dle požadavků uživatele (výkon, druh regulace, objem palivové nádrže, stupeň odhlučnění, podvozek...) Veškeré příslušenství a ...
Bubnové motory - poháněcí válce
Poháněcí válce typu PV jsou řešeny, jako kompaktní hnací jednotky určené k pohonu zejména pásových dopravníků. Pro svoji funkci nevyžadují žádné přídavné dílce. Konstrukčně jsou tvořeny ocelovým válcem se zabudovaným vestavným asynchronním motorem a speciální cykloidní převodovkou. Krouticí moment je z motoru na pás přenášen s vysokou ...
Prodej elektromotorů Siemens, Brno
Elektromotory Siemens a ATAS elektromotory najdete skladem u nás v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Elektromotory Siemens
Distribuce a prodej elektromotorů Siemens v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Potřebujete záložní zdroj elektrické energie?
Kvalitní elektrocentrály, generátory, agregáty, záložní zdroje vše od značky HONDA. Jednofázové i třífázové od 2 kVA do 6,5 kVA. Vyznačují se robustností, dlouhou životností, nízkou spotřebou a nízkou hlučností. Ceny od 16 990 Kč
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Pronájem parkovací technologie
Pronájem parkovací technologie. Všem provozovatelům parkovišť nabízíme za výhodných cenových podmínek možnost dlouhodobého i krátkodobého pronájmu technologie pro automatický výběr parkovného. Pronajmout si můžete systémy obsahující závory, vjezdové a výjezdové terminály, automatické i manuální pokladny. Technologii sestavíme na míru dle ...
Vstupní turnikety
Pro zabezpečení vstupů do areálu vaší firmy s možností kontroly přístupu využijte plnorozměrné turnikety ATF vyráběné v ČR splečností AUTOGARD spol. s r.o. Kromě 100% kontroly vstupů získáte také úsporu finančních prostředků vynaložených na mzdy strážní služby. Turnikety jsou vhodné i pro vstupy na stadiony, aquaparky a jiné sportovní areály. ...
Navíjení motorů jižní Morava
Navíjení motorů jižní Morava. Naše společnost se zabývá navíjením, motorů, elektromotorů. Dále se zabýváme: -prodej elektromotorů -opravy motorů na 400V -opravy motorů na 230V jen po konzultaci s odborným pracovníkem. Pro více informací nás bez váhání kontaktujte.
Navíjení motorů Brno
Navíjení motorů Brno. Naše firma nabízí navíjení asynchronních motorů a elektromotorů. Prodej: -elektromotory rozsahu do 100 kW -trojfázové asynchronní elektromotory nakrátko napětí 400/230 do 3 kW, 400 V D nad 3 kW pro trvalé zatížení 50 Hz, F, IP55. Dále nabízíme také opravu elektromotů.
Navíjení motorů, oprava transformátorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava, Mikulov, Břeclav, Třebíč
Navíjení motorů, oprava transformátorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava, Mikulov, Břeclav, Třebíč. Naše firma Vám nabízí prodej a servis elektromotorů, převodovek, tramsformátorů. Trojfázové asynchronní elektromotory nakrátko napětí 400/230 do 3 kW, 400 V D nad 3 kW pro trvalé zatížení 50 Hz, F, IP55.
Dodávka, programování, servis, poradenství - řídící systémy, řídící počítače
Dodávku, programování, servis, poradenství řídících systémů, řídících počítačů zajistí firma TG Drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Převodovky, výrobce převodovek
Převodovky, výrobce převodovek. Naše společnost se specializuje na sériovou výrobu převodovek. Výrobní program zahrnuje zejména šnekové, celní, kuželoocelní převodovky, ale i speciální převodové skříně. Díky progresivní technologii a kapacitním možnostem je vhodná výroba jednotlivých částí a součástí nejen pro pohonnou techniku ale i pro ...
Výroba rozvaděčů a montáže
Firma Elektrovýroba a montáže, s.r.o. nabízí: -výrobu rozvaděčů,opravy - rekonstrukci strojů a zařízení,kompenzační rozvaděče,klimatizace a vzduchotechniku,měření a regulaci,dodávku a montáž fotovoltaických elektráren,dodávka pálících strojů s CNC řízením,odsávací a filtrační zařízení,materiálové stoly,zámečnické práce,lakování dílů,poradenská ...
Navíjení motorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava
Navíjení motorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava. Naše firma nabízí navíjení asynchronních motorů a elektromotorů. Prodej: -elektromotory rozsahu do 100 kW -trojfázové asynchronní elektromotory nakrátko napětí 400/230 do 3 kW, 400 V D nad 3 kW pro trvalé zatížení 50 Hz, F, IP55. Dále nabízíme také opravu elektromotů.
Navíjení motorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava, Mikulov, Břeclav, Třebíč
Navíjení motorů Brno, Vyškov, Mikulov, jižní Morava, Mikulov, Břeclav, Třebíč. Naše společnost se zabývá navíjením, motorů, elektromotorů. Dále se zabýváme: -prodej elektromotorů -opravy motorů na 400V -opravy motorů na 230V jen po konzultaci s odborným pracovníkem. Pro více informací nás bez váhání kontaktujte.
Elektromotory EM Brno - KOOPERACE
Nabízíme volné kooperace: - navíjení statorových či rotorových svazků - obrábění na výkoných CNC strojích - obrábění koster a štítů - výroba střižných a tvarovacích nástrojů a jejich servis - elektroerozivní vyřezávání - lisování statorových a rotorových plechů aj. Dále nabízíme výrobu motorů: - stejnosměrné a střídavé ...
Prodej elektromotorů, oprava elektromotorů, Znojmo
Navijárna Stärz Pavel, Znojmo. Prodej: -elektromotory rozsahu do 100 kW -trojfázové asynchronní elektromotory nakrátko napětí 400/230 do 3 kW, 400 V D nad 3 kW pro trvalé zatížení 50 Hz, F, IP55. Oprava elektromotů.
Převíjení transformátorů Znojmo
elektromotory, převodovky, frekvenční měniče, řemeni, čerpadla, spojky, řemenice oprava, prodej elektromotorů, navíjení, elektromotory, svářečky, svařovací transformátory. Navíjení, převíjení: -transformátory, cívky, motory (pračky), statory alternátorů.
Kuchyňské linky - prosvětlení svislých ploch
Oživení a ozvláštnění interiéru, nábytku a kuchyní lze jednoduše realizovat spojením "LEDkového" plexiskla Seta - LED a LED diodových modulů. Výsledkem může být příjemně a celoplošně prosvětlená plocha , kterou lze vyrobit již od vzdálenosti 50mm LED diod od plexiskla.